Four Seasons öppnar nytt hotell på Manhattan

21. Sep 2016
by Dag Christian Holm

Four Seasons har öppnat sitt andra hotell i New York, och läget är verkligen centralt i Tribecaområdet, nära Wall Street och nya området vid World Trade Center.

Four Seasons Hotel New York Downtown Hotellets 189 rum och sviter är elegant inredda i typisk amerikansk stil för ett hotell i den här klassen. Det är designgruppen Yabu Pushelberg (med kontor i just New York och i Toronto) som står bakom valet av material och färger. Genomgående är det ljust och fräscht, badrummen är i marmor och har badkar.

Rum på Four Seasons Hotel New York Downtown: vy från badrummet På hotellet finns ett spa, ett 560 kvadratmeter stort gym med ustikt över World Trade Center och The Oculus (där bland annat världens dyraste tågstation liger sett i byggkostnad). Det finns också pool och förstås ett grand ballroom, om du nu vill hålla fest för 175 av dina närmaste vänner. En restaurang finns också, den heter CUT och leds av kändiskocken Wolfgang Puck.

Poolen

Läget generellt är en bra utgångspunkt: man är nära allt vad som finns på nedre Manhattan, nöjeslivet i Meatpacking District och Soho är inte långt borta. Men nej området är inte Greenwich Village eller erbjuder romantisk utsikt över Central Park. Har du ett favorithotell i New York? Eller vi du hitta ett?

Det kan du göra i vår hotellsektion.

 

More from BusinessClass.com