Four Seasons öppnar nytt fantastiskt hotell i franska Alperna

18. Jan 2018
by BusinessClass

Den charmiga franska alpina restoren Megève var redan en rätt så attraktivt vinterdestination med fin skidåkning och en atmosfär av exklusivitet. Och nu har du ytterligare en anledning att besöka orten - öppnandet av det nya Four Seasons Hotel Megève.

Sedan mitten av december har det första Four Seasons Mountain Experience i Europa varit öppet och är utkomsten från det första samarbetet mellan Four Seasons och Edmond de Rothschild. Resorten är belägen i Mont d'Arbois, bara några minuter från den pittoreska byn Megève och dess medeltida kullerstensgator.

Med 55 eleganta rum och sviter - många med öppen spis och balkonger, alla med en otrolig utsikt över berg och dalar – så erbjuder hotellet en modern och lyxig upplevelse.

Gästerna kan börja dagen med en att fylla lungorna med frisk alpin luft och genom att ta ett dopp i den opulenta inom- och utomhuspoolen, komplett med massagestrålar, undervattensmusik och till och med en öppen spis invid.

Senare på dagen, så kan du åka skidor från backen in till det 900 kvm stora SPA:t, det största i trakten, med sex behandlingsrum - inklusive ett VIP-rum för par med ångbastu och vanlig - en hårsalong och ett gym. Ett antal unika behandlingar erbjuds gästerna, såsom en Sodashi Asian-European Fusion Body Massage, Swiss Perfection ansiktsbehandlingar, samt osteopati- och fysioterapibehandlingar på begäran.

På kvällen går du till hotellets Le 1920, Megèves berömda restaurang med två Michelin-stjärnor, som har flyttats till Four Seasons Hotel Megève. Det är en favorit både hos lokalbefolkningen och bland besökare.

Four Seasons Hotel Megève har säsongsöppet varje vinter mellan den 15:e december och 15:e april och under somrarna mellan den 1:a juni till 30:e september.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Hotel Megève hittar du här.

   

More from BusinessClass.com