Four Seasons öppnar ett nytt lyxhotell i centrala Montréal

9. May 2019
by BusinessClass

 

Nu har Four Seasons Hotel and Private Residences Montreal öppnat. Det är också hemvist för MARCUS, mästerkocken Marcus Samuelssons första kanadensiska utpost.

Lobbyn, även kallad Social Square, ligger på tredje våningen och bygger på ett koncept med öppna ytor där lokalbor kan beblanda sig med internationella besökare i hjärtat av Golden Square Mile. Four Seasons är mer än ett hotell, det omfattar även ett vitalt nattliv, ett SPA och en mötesplats för affärer och glittriga sociala galor, allt i en och samma byggnad. Det är också plats för privata bostäder ett stenkast från stadens mest exklusiva affärer, restauranger och museer. ”Den ’

joie de vivre

’ som finns i Montréal liknar ingen annan i någon nordamerikansk stad. Vi har lyckats fånga själen i denna och gjutit i den i varje aspekt av denna fantastiska byggnad”, säger Christian Clerc, ordförande i Worldwide Hotel Operations Four Seasons Hotels and Resorts. ”Allt har blivit utformat för att underlätta mötet mellan människor, samhället och kulturen, och för att visa upp det allra bästa som Four Seasons kan uppvisa i sin design i världsklass, kulinariska upplevelser och personlig service.”

Ta en titt på bilderna nedan hitta det bästa priset fören vistelse på detta hotell i vår unika söktjänst

här

.

More from BusinessClass.com