Första titten på Playa Largo Resort & Spa i Florida Keys

10. Sep 2016
by BusinessClass

Playa Largo Resort & Spa har öppnat, och det betyder att det är det första större resorthotellet till att öppna i The Keys på mer än 20 år. Hotellet är dessutom hotellkedjan Marriotts hotell nummer 100 inom varumärket Autograph Collection.

“Playa Largo startade som en tanke att kunna erbjuda besökande till Key Largo ett lyxigt och modernt full-service alternativ. Det fanns inte här förrän nu" berättar Shakir Hussain som är hotelldirektör på det nya hotellet. "Vi kommer ändra på den standard som har funnits för vad det innebär att resa till södra Florida, och våra första gäster och grupper är på väg att checka in nu - det ska bli spännande att höra vad de tycker".

Det lyxiga resorthotellet ligger som sagt på Key Largo, som är den mest norra ön av The Keys. Hotellet har ett stort område att erbjuda, 56.000 m2 totalt ner till havet och har 144 nybyggda rum, tio bungalows och även en exklusiv villa med privat pool och tre sovrum.

Playa Largo Resort & Spa har fått en stor pool med havsutsikt, en stor egen strand, gym, två tennisbanor, basketbollbana, möjlighet för olika former av vattenaktiviteter och en liten egen marina.

När du bor på hotellet kan du välja mellan tre restauranger. Om magen befaller dig att äta en stor steak väljer du La Marea, men du kan också besöka Las Olas (ceviche och sushi) eller den lite mer informella Sol by the Sea, med som namnet berättar fin utsikt över havet och lättare rätter - många av dom baserade på skaldjur och fisk. Spa finns det också, och för dig som reser med barn en barnavdelning med aktiviteter för juniorerna.  

Det finns också mötesfaciliteter och konferansrum. Letar du efter ett bra hotell i Florida? Beställ några nätter på Playa Largo Resort & Spa här

eller se alla våra prisvärda Floridahotell här.

More from BusinessClass.com