Första bilderna från SkyTeams nya lounge på Hong Kong International

30. Oct 2015
by BusinessClass

Efter att ha öppnat på London Heathrow, Istanbul Atatürk och i Sydney har SkyTeam nu officiellt öppnat dörrarna för sin nyaste lounge. Loungen i Hong Kong heter SkyTeam Exclusive Lounge och ligger efter säkerhetskontrollen inte långt från gate 15 i terminal 1. Den är öppen från 05:30 och fram till 01:00, och är tillgänglig för passagerare som reser första class, business class och förstås för Elite Plus-medlemmar. 12 av de 20 deltagande flygbolagen i SkyTeam har avgångar från Hong Kong, däribland Air France, KLM och Vietnam Airlines.

En "levande vägg" inne i loungen                    Photo: SkyTeam Loungen är 1.000 m2 stor och det betyder att det finns plats till 230 gäster. Här hittar man faciliteter som ett yoga-rum, en nudelbar och en av de saker som SkyTeam installerar så ofta man kan i sina lounger: en slags "levande vägg" som består av fler än 50 olika växter. Andra faciliteter inkluderar arbetsstationer, massor av väggkontakter, gratis wi-fi, duschar, en buffet med kalla och en med varma rätter och inte minst en välfylld bar.

En av buffeterna i SkyTeams lounge i Hong Kong         Photo: SkyTeam “Vi investerar i gemensamma faciliteter på flygplatser runt om i världen med målsättningen att kunna leverera en jämn hög servicenivå. Precis som hela nätverket ska loungerna ge synergieffekter för våra medlemmars gäster, och ett loungebesök hos SkyTeam ska ge den resande en möjlighet att koppla av eller hinna med lite arbete före man flyger vidare till nästa destination" berättar Michael Wisbrun som är översta chef hos SkyTeam.

 

More from BusinessClass.com