Förläng sommaren på Mexicos nyaste resorthotell - bara för vuxna

28. Sep 2016
by BusinessClass

Nästa gång du känner för att ladda upp batterierna, och semestern ska vara utan barn - vad sägs om detta superfina resorthotell i Mexico? Beloved Playa Mujeres har precis ändrat policy, och från och med 1 september är detta ett vuxenhotell. Det ligger ett par minuter norr om Cancun på Yucatanhalvön i Mexico, men glöm allt du trodde du visste om amerikansk massturism, tequilapartyn och diskoteksbåtar. Det här är ett 5-stjärnigt resort, och samtidigt med den nya policyn passade man på att fräscha upp hotellet ytterligare.

All-inclusive, men inte vilken All-Inclusive som helst: Beloved Playa Mujeres Photo: Excellence Group

Läget är vid den vita sandstranden (och låt oss nämna, att temperaturen i och vid Cancun ligger mellan 25 och 35 hela året) och vid en marina. Golfbanan ligger inte långt borta. Hotellet har 109 rum och räknas som ett av Mexicos mest exklusiva resorthotell. Varför skriver vi om det här hotellet tänker du kanske? Jo, vi tycker priset är attraktivt för All Inclusive i toppklass, en vecka i en Junior Suite med egen jaquzzi kostar från 20.000 SEK för två vuxna. Inte gratis nej, men om du använder dina bonuspoäng eller hittar en billig biljett till Cancun...ja så betyder det en drömsemester till ett rimligt pris. Man bor bra i ett ganska "vanligt" rum på hotellet, men för dig som vill bo ännu bättre finns det en rad olika sviter att välja på, och inte minst villor - Las Casitas - med egen pool och havsutsikt.

Beloved Playa Mujeres Photo: Excellence Group

När man checkar in välkomnas man med ett glas chanpagne, och så kan man börja upptäcka alla härligheterna på de nästa fyra kvadratkilometer som anläggningen ligger på. Här finns förstås ett spa, en rad restauranger med olika teman, tre fina pooler (en av dom med havsutsikt) och fyra bubbelbad. Förutom att sola och bada kan man som sagt spela golf, fiska, segla eller testa en av alla olika vattensportaktiviteter. Om du har varit i den här delen av Mexico vet du också, att hela Yucatanhalvön har massor av saker att titta på, inklusive några av världens bästa stränder nere vid Tulum.

För att se massor av bilder från det här hotellet och för att se vad andra har tyckt (eller för att boka med det samma) kan du se mer här

.

More from BusinessClass.com