Flyg raka vägen till Bora Bora med Four Seasons

14. Feb 2017
by BusinessClass

I samarbete med Aircraft Logix erbjuder hotellkedjan Four Seasons nu en rutt från Los Angeles till Bora Bora i Franska Polynesien där man förstås checkar in på ett Four Seasons-resorthotell. Äventyret startar på Van Nuys-flygplatsen som ligger i nordvästra Los Angeles (mellan Burbank och Reseda om du har LA-kartan framför dig i huvudet). Flygplatsen används nästan enbart för privatflyg och det är också gällande för den här avgången där man använder ett Gulfstream G550-flyg som lättar från Van Nuys och flyger direkt utan att landa hela vägen till Bora Bora.

Det finns plats för 12 gäster under den 8,5 timmar långa flygresan ser man till att servera förstklassig mat och dryck. När man har landat på paradisön Bora Bora väntar transport till hotellet där man inlogerar sig i sin bungalow som är placerad på pålar ute i vattnet.

Det är inte en paketresa för alla plånböcker: om du önskar att hyra flygplanet för dig och din familj utan andra gäster kostar det från 160.000 USD samt vad din vistelse på hotellet kostar. Men om man delar resan med andra gäster kommer vi ner på priser från 27.500 USD per person i dubbelrum flygresan inkluderat. Paketet kan beställas på utvalda datum under hela 2017.

Du kan ju starta med att se bilder från hotellet här

More from BusinessClass.com