Flyg från Stockholm till Dubai i First Class med SWISS för 16.000 SEK

25. Mar 2020
by Dag Christian Holm

Flygresor i dessa dagar är inte så aktuellt för de flesta av oss, men det kommer bättre tider, och medan vi väntar på det så dyker det av och till upp bra erbjudanden. Vi har hittat en riktigt bra deal med 

SWISS

som tar dig T/R Stockholm - Dubai för knappt 16.000 kronor - i First Class.

Det normala priset för första klass på den här linjen är vanligtvis ca. 50.000 kronor. Resan börjar på bästa möjliga vis med gratis transport från hemmet till Arlanda, följt av fast track och ett besök på loungen före flygningen till Zürich. Den första delen av resan sker i affärsklass med en Airbus A320, eftersom första klass endast finns på flygbolagets långdistanslinjer. I Zürich kan man njuta av ett besök i SWISS First Class Lounge innan man går ombord på flygbolagets Airbus A330, som har åtta platser ombord i första klass. I Zürich finns det två SWISS First Class lounger, en i terminal A och den andra i terminal E. Vi rekommenderar den sistnämnda, då den bland annat har en egen Champagnebar, Á la carte servering och en takterrass på 350 m2. Dessutom så har loungen även egna hotellrum om man önskar att vila lite inför sin nästa flygning.

Sök här och beställ din resa direkt hos SWISS.

Så här ser SWISS First Class ut på deras Airbus A330.

 

Läs gärna vad Business Class medlemmen Kevinator skrev om sin resa med SWISS i förstaklassen mellan Hongkong och Zürich. Det var visserligen en annan flyglinje, men det ger ett intryck över vad man kan förvänta sig att uppleva ombord.

 

More from BusinessClass.com