First Hotels till Arlanda under hösten 2016

16. Dec 2015
by BusinessClass

First Hotel Arlanda Airport, som öppnar dörrarna under hösten 2016, ska bidra till att göra Arlandastad till en av de mest centrala och attraktiva mötespunkterna i Skandinavien, enligt ett pressmeddelande. Utvecklingen av Arlandastad fortsätter för fullt och den senaste nyheten är att hotellet som byggs kopplas till den norska hotellkedjan First, och kommer att heta First Hotel Arlanda Airport.

- Hotellet tillför området något helt nytt när det gäller hotellstandard samt utbud av aktiviteter, design och konferenser, säger verkställande direktör för First Hotels, Roar Ingdal. First Hotel Arlanda Airport ligger två minuter från flygplatsen och det 150-rum stora hotellet får rymliga konferenslokaler. Det är anslutet till en av de mest expanderande mötesarenorna för fordonsindustrin i norrra Europa - DRIVELAB Stockholm - och satsar tungt på både affärs- och fritidsresande.

Även om First Hotel Arlanda Airport är tätt sammankopplat med  DRIVELAB Stockholm, önskar vi nå den breda kundgrupp som finns i anslutning till Arlanda. Därför har det lagts resurser på ta fram designlösningar för gästrum,  konferensfaciliteter, restauranger etc på hotellet, som skall appelera på den moderne resenären, enligt ett pressmeddelande.    

More from BusinessClass.com