Fem resorter på privata öar där du kan komma bort från allt

16. Mar 2018
by BusinessClass

Ibland är livet krävande. Då vill du kanske fly vardagen och ta dig till en tropisk ö långt bort? Ja, i det fall du vill sticka ned ett sugrör i en färsk kokosnöt och sippa på saften liggandes på en avlägsen strand så kanske någon av följande fem öar kanske skulle passa?

Vardagen kanske är kvar när du kommer hem igen, men att ta sig tid och leva överdådigt och bli bortskämd på en femstjärnig resort kan göra livet lite enklare. När allt kommer omkring blir livet lite bättre med en solbränna. På någon av dessa ö-resorter finns allt du kan önska dig för att fly verkligheten för ett tag – eleganta sviter, oklanderlig service och förstås en exotisk miljö bortom dina vildaste drömmar …

  1. 1. The St Regis Maldives Vommuli Resort

    , Maldiverna

Denna avlägsna resort kan bara nås med sjöflyg. Den är belägen på en egen ö i Maldiverna. Med en mix av modern design, lokalt hantverk och en respekt för den naturliga miljön så liknar St Regis Maldives Vommuli Resort ingen annan.

Bästa pris för The St regis Maldives Vommuli Resort hittar du här.

2. Thanda Island

,

Tanzania

Belagen strax utanför den afrikanska östkusten så är utan tvekan Thanda Island en av de mest avskilda. Idealisk för de som vill se djur och äventyrare. I naturreservatet kan gästerna få möjligen att få skåda det lokala djurlivet med valhajar, sköldpaddor och dugonger (liknar sjökor) under en snorkelsafari och andra unika aktiviteter.

Bästa pris för Thanda Island hittar du här.

3. The Brando

,

Franska polynesien

En gång ägt av den ikoniske skådespelaren Marlon Brando, därav namnet, så har denna idylliska resort i södra Stilla havet attraherat kända personer med miljövänlig lyx och exemplarisk service. Nyligen gästades resorten av Barack och Michelle Obama, medan Pippa Middleton firade sin smekmånad här 2017.

Bästa pris för The Brando hittar du här.

4. Six Senses Zil Pasyon

,

Seychellerna

Beläget på privat ö med enorma granitblock och stränder kantade av korallrev, är Six Senses Zil Pasyon den miljövänliga juvelen bland lyxresorter på Seychellerna. På land kan gästerna bo i någon av de fantastiska villorna, medan i havet kan de simma bland sköldpaddor, allt under den solen året runt.

Bästa pris för

Six Senses Zil Pasyon

hittar du här. 

COMO Parrot Cay

, Turks och Caicosöarna

Med en egen ö på knappt en halv hektar – med en kilometerlång sandstrand – så är Parrot Cay en av de mest exklusiva resorterna i Karibien. Med barfotalyx och alla rum, sviter och villor vackert utformade. Resorten erbjuder gästerna holistiska behandlingar, yoga, dykning och med ett matutbud i världsklass.

Bästa pris för

COMO Parrot Cay

hittar du här.

   

More from BusinessClass.com