Fem av de bästa ishotellen i världen

12. Feb 2018
by BusinessClass

Nu när det är som kallast i landet drömmer många av oss bort till destinationer med soldränkta stränder. Men, låt oss inte helt avskriva snön och kylan riktigt än. Snön kan ju ställa till en hel del besvär på vägarna och järnvägarna. En del flyg ha blivit försenad på grund av en väderlek med mycket snöfall. För att göra det bästa av det hela så kanske något av fem följande fantastiska ishotell kan vara värt en vistelse.

  1. 1. 

    Icehotel, Jukkasjarvi, Sverige

Detta världsberömda hotell var det första i sitt slag då det öppnade 1989. Hotellet ligger i Jukkasjärvi utanför Kiruna och ca 200 km norr om polcirkeln och har en konstutställning med skulpturer i snö och is.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Ishotellet i Jukkasjärvi hittar du här.

  1. 2. 

    Kakslauttanen Arctic Resort, Finland

Med ett antal igloos i glas och snö (glaset gör att de kan hålla en behaglig temperatur) så erbjuder det fyrstjärniga Kakslauttanen Arctic Resort i norra finska Lappland olika äventyr som exempelvis skådande av norrsken. Gästerna kan också njuta av omgivningarna och resortens restaurang.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Kakslauttanen Artic Resort hittar du här.

3. 

Village Igloo Blacksheep, La Plagna, Frankrike

Beläget höjd upp på sluttningarna så är La Plagne Paradiski resort, Village Igloo Blacksheep Frankrikes bästa hotell byggt i snö. Med en vy mot Mont Blanc så erbjuder resorten lyxiga igloos, lägereldar och en en igloo som utgör restaurang.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Village Igloo Blacksheep hittar du här.

4. 

Kirkenes Snowhotel, Norge

Det fyrstjärniga Kirkenes Snowhotel, som öppnade 2006, erbjuder en underbar upplevelse i ett av Norges mest spektakulära omgivningar. Varje rum i Kirkines Snowhotel är unikt och konstnärer från hela världen har fått sätta sin prägel på rummen. Exteriören pryds av upplysta isskulpturen och det finns mysiga stugor med golvvärme för gästerna att bo i.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Kikenes Snowhotel hittar du här.

  1. 5. 

    Sorrisniva Igloo Hotel, Alta, Norge

Varje år sedan 199 har Sorrisniva Igloo Hotel blivit återuppbyggt vid Altaälven. Det är Europas största och världens nordligaste ishotell med sina 26 rum, fyra sviter, ett iskapell, isbar och ett antal konstinstallationer.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Sorrisniva Igloo Hotel hittar du här.

 

More from BusinessClass.com