EVA lanserar necessärer från Jason Wu, Rimowa, Ferragamo – under 2019 erbjuds aristokratiskt middagsupplevelse, inspirerande bakverk

18. Jan 2019
by BusinessClass

EVA Air samarbetar med den välkända modedesignern Jason Wu, olika lyxmärken som Rimowa och Ferragamo, erkända kockar och andra för att skapa de nya necessärerna och serviceprodukterna för Royal Laurel och Premium Laurel klasserna ombord. Genom att kombinera kreativiteten hos några av världens ledande experter i lyx, stil och smak med sin egen innovativa anda, erbjuder EVA passagerare i premiumkabinerna överdådig komfort.

Pyjamas med komfort och stil

EVA har valt Jason Wu att skapa en pyjamas för passagerare som flyger långdistans i Royal Laurel och Premium Laurel klasserna. Att ha blivit erkänd designer efter att ha skapat klänningar åt Michelle Obama inför presidentinstallationerna av hennes man, tog Wu fram EVAs nya pykjamaser för komfort och stil. Det här är första gången Wu har arbetat med ett flygbolag.

Aristokratisk middagsupplevelse, inspirerade bakverk

Mästerkocken Huang Ching-biao har skapat en speciell meny för utvalda EVA-rutter, genom att använda antika recept i det aristokratiska Tan-kökets matlagningsstil som blev populärt vid hov och uppskattats under århundraden av premiärministrar och världsledare. Rätterna är tillagade med ytterst långsamma, mångsidiga, traditionella matlagningstekniker och med inget annat än de bästa ingredienserna. Middagsupplevelsen börjar med en skivad fläskbog inslagen i gurka och thailändska räkor följt av en gyllene kycklingsoppa med skaldjur i en mustig buljong. Huvudrätten är bräserade havsöron i ostronsås serverad med stekt ris med karamelliserade oliver. Efterrätten är en elegant sammansättning av mosad taro och sötpotatis i en kastanjessås. EVA serverar rätte ur Tan-köket köket till passagerare i Royal Laurel Class på flygningar från Taipei till Los Angeles, New York och San Francisco. Den rosade italienske konditorn Andrea Bonaffini från det populära konditoriet i Taipei, Yellow Lemon, har skapat fyra säsongsbetonade efterrätter exklusivt för EVA Royal Laurel och Premium Laurel klasserna. Från och med denna månad kan passagerarna njuta av "Sexy Lady", ett oemotståndligt gott bakverk med rosenblad, något syrliga och uppfriskande hallon, litchi och choklad. På vårmenyn erbjuder EVA en innovativ bakelse med namnet "Bianca", följt på sommaren av "Cocco Mango" och på hösten, av "Nocciola." Dessa måltidsavslutningar kommer att erbjudas till passagerare i Royal Laurel och Premium Laurel klasserna som flyger från Taipei till Brisbane, Paris och Wien.

Exklusiva necessärer

EVA ar samarbetat med lyxmärkena Rimowa och Ferragamo för att skapa sina nya necessärer inför 2019 till passagerare i Royal Laurel och Premium Laurel klasserna på långdistansflyg. Ombord nattflyg som avgår från Taiwan delas RIMOWAs populära nya "Carmona Red" ut. Den innehåller en färgkoordinerad ögonmask, mysiga strumpor, en hårborste, en mikrofiberduk för rengöring av glasögon och skärmar på telefoner och plattor, öronproppar, tandborste och tandkräm och hudvårdsprodukter från CLARINS. På returflygningarna till Taipei erbjuder EVA exklusiva necessärer från modehuset Salvatore Ferragamo. Inspirerat av antika taiwanesiska majolica-plattor Så är själva necessären en harmonisk blandning av samtida mode och taiwanesisk kultur. Den är försedd med en lotion från Salvatore Ferragamo, handkräm och läppbalsam med en elegant doft av varumärkets nya doft Bianco di Carrara.

Uppfriskande och delikat

Speciellt för Royal Laurel / Premium Laurel / affärsklass-passagerare serverar EVA en underbar ny förfriskning, en liten gourmetbit med den första kaffe- och teserveringen. Allteftersom passagerna sätter sig i sina säten erbjuds de en juice på kallpressad mango och en blandning av frukter -  Taiwans exceptionellt smakfulla Irwin-mango, paj och aromatisk passionsfrukt, syrliga apelsiner och färska morötter. På långdistansflygningarna serverar EVA Eclat de Valrhona, det kända franska chokladmärket, under den första kaffe och te servering i både Royal Laurel och Premium Laurel klasserna. Den mustiga, mörka chokladen, gjorda av bönor odlade på Valrhonas egna plantager, innehåller 61% premiumkakao. Efter middagen serveras Crème Caramel-te från TWG i Singapore. Baserad på röd teblad från Sydafrika har TWG tilsatt söta franska kryddor för att skapa en tillfredsställande dryck passagerarna kan njuta av som efterrätt.

More from BusinessClass.com