Europas största hotellsvit är på Atlantis i Zürich

7. Sep 2017
by BusinessClass

Hotellet

Atlantis by Giardino

i Zürich byggdes mellan 

1968 och 1970 och anses vara ett av världens lyxigaste hotell. Man har nyligen fräschat upp hotellet men det vi vill visa dig bilder av här är den gigantiska sviten - imponerande!

Man ska nog kanske ha en lika välfylld plånbok som de gäster som har övernattat i sviten: Steve McQueen, Freddie Mercury och Muhammad Ali är några av dom. Sviten har det passande namnet "The Royal Residence" och är på 1.950 kvadratmeter så här behöver du nästan en karta för att inte gå vilse.

Sviten breder ut sig på en stor del av hotellets grundyta och ockuperar det mesta av hotellets översta våningsplan. Här får du flera sovrum, en lounge komplett med vattenpipor (kanske en liten hänvisning till vilka slags gäster man ofta har), en matsal med plats för 18 sittande gäster och en magnifik terrass som omgärdar i princip hela sviten.

När du beställer The Royal Residence får du din egen kock att beställa precis det du önskar att äta från och en butler som står till tjänst dygnet runt. För din säkerhets skull har du en egen hiss du inte delar med andra så du utan besvär kan komma ner till källaren, där du snabbt kan skynda in i den väntande limousinen. Om det skulle bli skarpt läge uppe vid sviten och dina livvakter tycker du behöver extra skydd, skyndar du dig in i svitens säkerhetsrum där du kan känna dig säker.

Om du inte vill äta uppe i din svit kan du ta hissen ner till hotellets Michelinrestaurang Ecco Zürich, där du får en diskret och ostörd placering. Kocken på hotellet heter Stefan Heilemann. Om du skulle råka vara i Zürich på en söndag, varför inte titta förbi hotellets magnifika söndagsbrunch? Man har också after work-arrangemang alla dagar i veckan.

Hotellet har förutom fina rum och trevliga gastronomiska erbjudanden pooler både inomhus och utomhus, spa, ytterligare en lite mer casual restaurang, två barer och fina konferansmöjligheter.

Se fler bilder från detta fantastiska hotell och se vad det kostar här

More from BusinessClass.com