Europas bästa hotellbar finns i Göteborg

19. Nov 2014
by BusinessClass

För andra gången på bara ett drygt år har Radisson Blu Riverside i Göteborg tagit hem titel som Europas bästa hotellbar med sin "Cuckoo's Nest". Hotellet vann titeln i European Hospitality Award där priser delades ut i 14 olika kategorier.

Jag är så otroligt stolt över att ha vunnit denna prestigefyllda tävling. Vi tävlar tillsammans med toppskiktet i hotell- och restaurangvärlden, så det är verkligen en ära. Vårtkoncept är verkligen unikt, genuint och något som vi är stolta över, säger Malin Franck, General Manager på Radisson Blu Riverside Hotel.

Det är bara drygt två år sedan det nya Radissonhotellet öppnade i Göteborg, beläget vid Lindholmen på Hisingen. På bottenvåningen direkt efter entrén ligger Cuckoo’s Nest, designad av Erik Nissen Johansen som hade som målsättning att skapa en design som skulle ligga någonstans i gränslandet mellan genialitet och galenskap. Inspirationen har bland annat kommit från filmen A beautiful mind (som får ytterligare en koppling till hotellet genom närliggande Lindholmen Science Park) samtidigt som man ville lyfta fram det sanna Göteborg. Har du själv bott på Radisson Blu Riverside och testat Cuckoo’s Nest? 

Välkommen att skriva en recension om din upplevelse.

Cuckoos Nest Bar - Radisson Blu Riverside Göteborg

More from BusinessClass.com