Ett nytt strandnära och exklusivt resort, med privata pooler har öppnats i Krabi

17. Nov 2020
by BusinessClass

Banyan Tree Hotels & Resorts nya intima och «lyxiga resort» i Krabi har öppnats – beläget alldeles intill en pudervit sandstrand och lummiga berg är detta en resort utöver det vanliga.

Banyan Tree Krabi ligger vackert på en bergssida, omgiven av Thailands nationalpark - Tubkaek National Park - och erbjuder spektakulära utsikter över kalkstensklipporna i det kristallklara vattnet i Adamansjön.

Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts Detta är det femte hotellet att öppna vid Tubkaek Beach, en 20 km lång kustlinje bortom de populärare Ao Nang och Railey stränderna i Krabi. Cirka 45-minuters taxiresa från Krabi International Airport. Genom att endast erbjuda 72 poolsviter och villor – varje med sin egen privata pool och utsikt mot solnedgången – erbjuds gäster en intim och lyxig vistelse som man sällan hittar på motsvarande hotell. Rummen är moderna och ljusa och går i mjuka toner av trä, sten och sand i så kallad «modern-chic» stil. Höjdpunkten i rummen är den generösa dubbelsängen och dess privata terrass med pool, som ger gäster en känsla av att vara på sin egen lilla ö.

Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts Hotellet har två restauranger och en strandbar, en barnklubb, ett träningscenter, mötesrum och i enlighet med Banyan Tree globala välståndstema - ett spa med regnskogstema.

Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts En av höjdpunkterna är hotellets ”Bird’s Nest” bord, som passande ligger runt i träden vid den upphöjda restaurangen Saffron. Restaurangen är belägen så pass högt att man måste använda en bergbana för att nå den. Med sin höga belägenhet erbjuds dramatiska vyer över Krabis världsberömda kalkstensunderverk och vackra solnedgång – garanterat den perfekta platsen för minnesvärda romantiska middagar och Instagram- ögonblick.

Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts Banyan Tree är världskänd för sina spa-upplevelser, och av allt döma är detta inte ett undantag. Spaet kommer att ha en känsla av ”thailand” med dess lokala behandlingar med traditionella ingredienser. Banyan Tree Krabi öppnades den 24 oktober och är öppen för reservationer.

More from BusinessClass.com