Etihad lanserar ny app

29. Apr 2016
by Dag Christian Holm

Etihad Airways kommer nu med sin nya app, som ska göra det lättare för de resande att hålla ordning på resan. Appen fungerar än så länge bara med iPhone. En trevlig gest är att dom som laddar ner appen får 10% rabat på flygresor med Etihad, och om du är medlem av flygbolagets lojalitetsprogram Etihad Guest får du 250 bonus-miles för varje flygbokning du gör i appen senast den 30/5 i år. Vi har inte själva installerat appen ännu, men dom som har säger att den fungerar bra, både vad gäller att boka, checka in och se hur status är på nästa resa.

I appen kan man scanna sitt pass för att lättare kunna checka in, och man kan också betala för bokningar med sitt kreditkort genom att scanna det. Precis som i andra appar kan man trolla fram sitt boardingkort på skärmen - eller så kan man överföra kortet till sin iOS Wallet.

Det finns olika översiktskartor i appen som gör det lättare att navigera på flygplatsen i Abu Dhabi, och väldigt detaljerade kabinkartor så man kan se exakt vad man ska - eller vill - sitta.

Appen har också en smårolig nedräkningsfunktion som kan hjälpa dig att hålla reda på när det är dags att checka in eller vara vid gaten osv. Om du vill kan du hämta den nya apen i App store.

More from BusinessClass.com