En uppgraderad reseupplevelse hos ANA

25. Feb 2019
by BusinessClass

 

Japanska All Nippon Airways (ANA) kommer från och med den första mars att uppgradera reseupplevelsen ombord sina internationella flygningar. Nyckelbegreppen  är bättre måltider med möjlighet att förbeställa och inte minst nya necessärer och pyjamas.

På flygningar från Japan till Nordamerika, Europa, Sydostasien och Indien kommer resande i affärsklass kunna förbeställa sina måltider genom ANAs The Connoisseurs collaboration premium måltidsprogram. Dessa rätter har skapats i samarbete med elitkockar från hela världen och representerar det bästa av det bästa. Nytt porslin och nya bestick finns på plats, låter ANA meddela i ett pressmeddelande. De är naturligtvis noga med att presentationen ska harmonisera med innehållet.

Förutom utökat utbud vad gäller måltiderna så presenterar ANA även uppgraderade sovkläder i form av stiliga pyjamas och tillhörande necessärer. Passagerare i förstaklass erbjuds nya mjuka filtar från Nishikawa Sangyo som andas på ett sådant sätt att temperaturen regleras till en behaglig nivå. En ny kudde, fylld med anddun från Ungern, sörjer också för att absorbera eventuell fukt för att se till att sömnen eller vilan blir så behaglig som möjlig. Bägge är självklart gjorda i egyptisk bomull. En ny tröja är också tillgänglig för passagerarna förstaklass.

Passagerarna i affärsklass tillgodoses också med en ny filt från  Maruhachi Product och inte minst en ny kudde med överdrag i egyptisk bomull samt en ny tröja och pyjamas.

Både första- och affärsklassresenärer kommer att erbjudas nya necessärer från Globe-Trotter, vilket kommer att ge en mer exklusiv känsla. Necessären i förstaklass innehåller Ginza's Essence Empowering Set av kosmetiska lösningar medan den i affärsklass bjuder på ett urval från Kose's Sekkisei MYV.  

   

More from BusinessClass.com