En närmare titt på hotellet som utnämndes till 2017 bästa lyxhotell – The Bulgari Dubai

2. Jan 2018
by BusinessClass

Dubai har precis fått ett tillskott av ett nytt lyxhotell i och med att Bulgari Resort & Residences Dubai öppnade den 7 december. Detta spektakulära hotell på 158 000 kvadratmeter är det italienska smyckemärkets största och mest imponerande åtagande hittills, Dubais dyraste hotell.

Det utnämndes också till det bästa lyxhotellet som öppnades under 2017 av Luxury Travel Intelligence, en medlemsklubb för välbärgade globetrotters.

Klicka här för att ta läsa om de övriga 13 nya lyxhotellen på deras lista.

Beläget på Jumeirah Bay Island, som har en förbindelse till centrala Dubai med en 300 meter lång bro, har Bulgari Dubai en avslappnad atmosfär av en by vid Medelhavet och består av sex bostadshus med 173 lägenheter med havsutsikt och 15 privata mansions. Det finns 101 rum och sviter på resorten och 20 villor med privat pool, trädgård och havsutsikt.

Detta omfattande komplex har även en privat marina med plats för 50 båtar - världens första Bulgari Yacht Club.

Andra faciliteter på hotellet som imponerande inkluderar bland annat ett spa med hammam i traditionell stil, inomhuspool, gym, skönhetssalong och frisör.

Poolen omgärdad av cabanas, hamam och områdena för avslappning är utsmyckade med mosaikplattor i äkta guld, grön onyx och Afyon-marmor.

Den bländande öppningen av hotellet så kunde ett antal kända ansikten ses, bland annat modellerna Bella Hadid och Jasmine Sander, Oscars-vinnaren Alicia Vikander, och modellen och skådespelaren, Jon Kortajarena. Tillsammans med andra celebriteter från Dubai och annorstädes spenderade de natten med god mat i matsalen, njöt av balett och sedan dans under stjärnorna.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för en vistelse i Dubai finner du här.

 

More from BusinessClass.com