En första titt på American Airlines nya Flagship Lounge på LAX

24. Jan 2018
by BusinessClass

American Airlines öppnade nyligen sin nya Flagship Lounge på Los Angeles International Airport (LAX). Den nyligen renoverade loungen har bland annat flygbolagets Flagship First Dining, vilket innebär att resenärer med American Airlines ges möjlighet till en middagsservering till bords, men även få en chans att få varva ned under tiden de väntar på sin flight.

Flagship Lounge på LAX är tillgänglig för passagerare i affärs- eller första klass på internationella flygningar och på transkontinentala nonstopflygningar till John F. Kennedy New York (JFK).

Besökarna till loungen har en mängd olika matalternativ att välja från, bland annat en buffé med varma och kalla rätter och en station med kock där det går att beställa olika rätter som görs under tiden du väntar. Till maten fås matchande viner, champagne och diverse spritdrycker eller något uppfriskande från en station där du kan skapa din egen cocktail. Passagerare som flyger i förstaklass på vissa internationella flygningar eller på transkontinentala nonstopflygningar till JFK kommer att ha exklusiv tillgång till en egen matsal i loungen; Flagship First Dining. Det är en fullservice restaurang som inte kostar något för dessa resenärer. Där erbjuds de säsongsbetonade och lokalt inspirerade rätter och drycker. Rätterna på menyn för LAX innehåller ingredienser från lokala leverantörer och American Airlines Flagship Signature burgare, samt några specialcocktails framtagna av den berömda mixologen Pamela Wiznitzer från New York.

Öppningsceremonin för den knappt 1350 kvadratmeter stora loungen genomfördes av att Suzanne Boda, American Airlines verksamhetsdirektör Los Angeles, klippte bandet tillsammans med Sean Burton, ordförande för Los Angeles World Airports Board of Commissioners. "Öppningen av Flagship Lounge och Flagship First Dining är det senaste beviset på vår allt starkare ställning i Los Angeles," förklarade Boda. "Vi differentierar oss ifrån konkurrenterna genom att bli den enda inhemska operatören att erbjuda en ordentlig restaurangsupplevelse på LAX." Renoveringen av loungerna i konceptet Flagship Lounge med Flagship First Dining är en del av en satsning i lyxsegmentet av American Airlines på 200 miljoner dollar. Dedikerade investeringar på LAX inkluderar även en uppgradering av Admirals Club i Terminal 5, en renoverad Admirals Club i Terminal 4 och den nya Flagship Lounge och First Dining i Terminal 4. Förutom loungen på LAX så har årets nya Flagship Lounger öppnat i Miami (MIA), New York Kennedy (JFK) och Chicago O’Hare (ORD). Flagship First Dining har även öppnat på MIA och JFK.  

More from BusinessClass.com