Emirates sprider julglädje med julspecialiteter

19. Dec 2017
by BusinessClass

Emirates sprider julglädje med julspecialiteter

För att sprida julglädje ombord så har Emirates några nyheter i december för sina passagerare, detta inkluderar nya necessärer, festliga menyer med julmat och klassiska julfilmer.

Årets julmenyer, med flera favoriter, serveras december ut för de som reser från Dubai till Australien, Europa, USA och Storbritannien samt de som reser från Storbritannien till Dubai. I ekonomiklass kan passagerarna njuta av en kalkonrulle med tranbärsjuice och potatismos, Wienerkyvcklingkorv med säsongens grönsaker. Till dessert serveras en räcka sötsaker som exempelvis en citron och tranbärskaka med färskostglasyr eller en chokladkaka med flis av vitchoklad och en halloncoulis.

De som reser i första- and affärsklass får börja sin måltid med kungsräkor marinerade i citron och örter och serverade med en cocktailsås och fänkålsallad. Efter det får de njuta av en huvudrätt bestående av kalkonrulle serverad med en kastanj och aprikosfyllning, tranbärsjuice, mos på pumpa och stuvad brysselkål med kalkonbacon. En mängd olika desserter finns tillgängliga på de olika rutterna, dessa inkluderar en pepparkaksrullad, choklad- och mintpuck och julstubbe.

De som reser i förstaklass kan se fram emot för julinspirerade macarons och varm choklad serverad med marshmallows och pepparkakor. De yngre i förstaklass kommer bli överraskade med marshmallow kex inspirerade av snögubbar.

Förutom att Dom Pérignon, Veuve Cliquot och Moët & Chandon är champagner som finns ombord, kan de som reser i förstaklass mellan Dubai och Europa eller Afrika även bli serverade en premium årgångschampagne; Château Ducru-Beaucaillou 1985.

Traditionella sötsaker som pepparkakor från Basler Leckerli, julkaka och stollen serveras också i över 30 av Emirates lounger världen över, detta tillsammans med rostad kalkon i förstaklassloungerna.

Nya necessärer

Perfekt som julklapp för en frekvent resenär, Emirates nyutvecklade necessär kommer att vara tillgängliga för alla kabinklasser i december.

För de som reser i första- och affärsklass finns nu ett nytt svit av necessärer designade av Bulgari. Det finns 16 olika mönster att välja på för både kvinnor och män. Dessa innehåller bland annat dofter och krämer från Bulgari, tillsammans med andra produkter för att göra resan bekvämare. Den senaste utgåvan av dessa necessärer innehåller doften White Tea och kommer finnas ombord flygningar längre än tio timmar. Necessärer för passagerarna i ekonomiklass kommer i sex olika mönster inspirerade av EXPO 2020, som kommer hållas i Dubai. När necessärerna i de olika mönstren placeras tillsammans bildar de det mönster av samarbetsanda som representerar EXPO 2020 enligt Emirates. På de längsta flygningarna delas dessa nya necessärer ut innehållandes väsentliga saker som strumpor, matchande ögonmask och tandborste. Dessutom kommer föräldrar som reser med spädbarn att få ett speciellt paket för spädbarn. Den nyutvecklade påsen med Emirates Little Traveller-figurer och innehållandes väsentliga saker som en skål, sked, babydukar, matta för blöjbyte, kräm för mot blöjutslag och liten väska för blöjor, allt för en bekväm resa.

Julklassiker

För att få resenärerna att komma in i en riktig julstämning kommer Emirates underhållningssystem under flygningarna att vara försedda med julklassiker med titlar som It's a Wonderful Life, White Christmas, Miracle on 34th Street, Home Alone och Scrooged, samt TV-serier, inklusive The Office och Family Guy Christmas visar.

 

More from BusinessClass.com