Emirates lanserar nya produkter i First och Business Class för att göra resan ännu mer behaglig

30. Dec 2016
by BusinessClass

Om du inte tyckte att komforten var tillräckligt bra redan nu hos Emirates i de högsta bokningsklasserna så kommer det bra nyheter.  Eller vad sägs om en speciellt designad pyjamas, lyxiga filtar, nya hudvårdsprodukter och en ny necessär från Bulgari? När du beställer en biljett i First Class och ska sova ombord kan du se fram mot att sova i världens första fuktgivande pyjamas. Den kommer från tillverkaren Matrix och använder en teknologi man beskriver som "Hydra Active Microcapsule Technology" som ska motverka uttorkning av huden och därigenom kroppen under flygresan. Teknologin är patenterad och man använder miljoner av små kapslar, invävda i tyget och som avger fuktgivande substanser till användaren. Den viktigaste ingrediensen är vanliga alger, men i detta fall den slags alger som kommer från de norra delarna av Atlanten. Man får förstås pyjamasen med hem och bolaget upplyser i ett pressmeddelande att den fuktgivande effekten fungerar i upp till tio tvättar av pyjamasen. Tillsammans med pyjamasen får man matchande tofflor och en ögonmask.

Nytt på First Class är också en filt gjord av ett syntetiskt material men med samma känsla som ett fårskinn. Om man blir förtjust i filten kan man köpa den i Emirates officiella butik.

I Business Class kan man se fram mot nya, lyxiga täcken i en dämpad grå nyans. I samma andetag berättar flygbolaget att man förbättrar hygienprodukterna ombord på sina A380-flyg och i loungerna. Produkterna kommer från irländska VOYA och som resande kan man stifta bekantskap med VOYAs schampoo, balsam, duschtvål, fuktkräm, handtvål och en kräm för händerna.

En av de mest populära saker att ta med hem från resan i business eller first class brukar vara den trevliga lilla necessären. Nu ska Emirates samarbeta med italienska lyxmärket Bulgari och alla passagerare i business eller first class får en nydesignad necessär som bland annat innehåller den nya doften "Eau Parfumée au thé noir". På first class är necessären i läder och den görs i åtta olika grå varianter. I business är det åtta andra varianter som gäller.

More from BusinessClass.com