Emirates höjer ribban med nya lyxprodukter för premiumpassagerare

17. Aug 2018
by BusinessClass

Emirates har uppdaterat sitt utbud av produkter för passagerare i första- och affärsklass för att göra resan än mer trevlig. Urvalet av produkter är ett resultat av ett samarbete med BYREDO Skincare, Bowers & Wilkins och Bulgari för necessärerna.

BYREDO for Emirates Wellness kit

  I förstaklass kommer resenärerna ha ett ett kit med hudvårdsprodukter från BYREDO i de privata sviterna. Denna kollektion som är fri fån allergiframkallande ämnen skapades exklusivt för Emirates och har blivit döpt till Camomile. Den är avslappnande och fuktar huden för en trevligare upplevelse ombord. Kollektionen från det europeiska lyxmärket BYREDO visades upp första gången ombord en Boeing 777 förra året och kommer introduceras i hela flottan under året. De produkter som ingår i BYREDO for Emirates Wellnes är:

  • Cleansing Face Towelette, fungerar som en bas för att göra de övriga produkterna mer effektiva

  • Facial Toner, fräschar upp och fuktar, förbättrar strukturen i huden

  • Eye Cream, fuktar känslig hud på ett varsamt sätt som gör den mjukare

  • Chamomile roll-on Sleep Oil, som appliceras på visa punkter för att underlätta avslappning

  • Chamomile Pillow Mist spray, för textilier för att skapa en fridsam och avslappnande atmosfär

Produkterna kommer tillsammans med en anteckningsbok i syntetiskt läder och en penna.

Bowers & Wilkins Active Noise Cancelling E1 hörlurar

  För att förstärka den visuella upplevelsen med ICE, det prisvinnande underhållningssystemet hos Emirates, så lanserar flygbolaget nya hörlurar i förstaklass; Bower & Wiklkins Active Noise Cancellig E1. Dessa hörlurar är utformade av det kända märket Bower & Wilkins och är exklusivt framtagna för Emirates. De använder sig av en unik brusreducerande hybridteknik optimerad för förstaklass kabinen ombord Emirates. Hörlurarna är lätta och illverkade i de finaste materialen, såsom aluminium och fårskinn för en bekväm passning. Passagerarna kan använda lurarna när de tittar på upp till 3 500 olika kanaler av on-demandunderhållning på en 32 tums skärm. Utbudet i ICE i alla klasser ombord inkluderar 950 filmer, 400 TV-kanaler och 2400 musik- och podradiokanaler. För den som vill prova ut var hörlurarna går för finns den en speciell spellista kallad  The Bowers & Wilkins Superior Sound playlist med utvalda spår för att visa upp hörlurarnas utomordentliga ljudkvalitet.

Necessärer från Bulgari

  Emirates fortsätter sitt långa samarbete med Bulgari för utförandet av flygbolagets exklusiva necessärer. De nya necessärerna finns för både första- och affärsklass med Bulgaris doft Eau Parfumée Au Thé Vert och nödvändigheter för hudvård för att passagerarna ska känna sig fräscha och omhändertagna under hela flygningen. Necessärerna i förstaklass är gjorda i syntetiskt läder och kommer i åtta utföranden för både män och kvinnor. Ytterligare åtta utföranden finns i affärsklass, fyra för män och fyra för kvinnor. Necessärerna finns tillgängliga på nattliga långflygningar och designen byts var nionde månad. Väskorna som kommer med necessärerna är utformade för flera funktioner och kan användas efter resan för att förvara hörlurar, smink eller smycken.

I tillägg till necessärerna från Bulgari så det även delas ut Hydra Acive Moisturising pyjamasar på nattliga långflygningar. För den som vill köpa dessa pyjamasar, filten i förstaklass eller hörlurarna från Bower & Wilkins så finns de tillgängliga i Emirates Official Stores. Middagsservering ombord Emirates har också gjort om sin servering av alkoholhaltiga drycker i alla klasser och serverar nu exempelvis exklusiva drycker som Hennessy Paradis Imperial och introducerar Emirates Vintage Collection, ett urval av finare viner som har lagrats upp till 15 år. Bland dessa står det exempelvis att finna Château Cheval Blanc 2004, Château Haut Brion 2004, Château Mouton Rothschild 2001 och Château Margaux 1998. Dessa viner serveras i förstaklass på utvalda sträckor. I affärsklass serveras exklusiva champagner som till exempel Moët & Chandon Rosé Imperial på flygningar ut från Dubai med början denna månad. Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old kommer också serveras under en begränsad tid på utvalda sträckor.  

More from BusinessClass.com