Emirates firar kärleken både i luften och på marken

14. Feb 2019
by BusinessClass

För att skapa en oförglömlig upplevelse för alla sina passagerare som reser under kärleken högtid så anpassar Emirates menyerna i sina lounger över hela världen. Från och med den 13:e till och med den 15:e februari bjuds det på en del godsaker inspirerade av Alla Hjärtans dag till besökarna i de 42 loungerna.

I Emirates First- och Business Class lounger i Dubai kan gästerna som besöker det romantiska hörnet bland annat njuta av:

  • En champagne värdig Alla Hjärtans dag; Moët & Chandon Rosé Impérial.

  • Ett urval kakor och desserter inspirerade av Alla Hjärtans dag, bland annat hjärtformade tryfflar i mörk choklad med hallon.

  • Ett specialkaffe från Coffee Planet, med kex från Costa Coffee.

  • En vatteninfusion med jordgubbar och vattenmelon gjord av Voss.

  • Speciellt utvalda teer från Dilmah, som också används i ett urval av specialdrycker med romantiska smaker. Vad sägs om svart iste med smak av kamomill eller en rombaserad mojito med svart te och marockansk mynta?

Dessutom erbjuds extra tjänster i loungen som Timeless Spa och skoputsning, så att du kan skämma bort dig själv eller den du älskar, enligt ett pressmeddelande. För de resenärer som besöker Emirates lounge i Shanghai kan smaka rosa makaroner och hjärtformad moussekaka. I loungen i Bangkok serveras fastlagsbullar formade som svanar. I Emirates lounge på Peking International Airport kan besökare njuta av en hjärtformade ostkakor med jordgubbssmak, och i loungerna i Brisbane, Melbourne, Perth och Sydney serveras kladdkaka med ganachepå choklad och bärcoulis med hjärtan i vit choklad.

För den som befinner sig i luften på Alla Hjärtans dag, den 14:e februari, bjuds det på kärleksinspirerade snacks ombord flygningar längre än fyra och en halv timma.

I förstaklass delas lakrits ut från Lakrids med smak av jordgubbar och grädde, i första- och affärsklass kan resenärerna välja mellan en feuilletine med jordgubbar och vit chokladmousse eller en jordgubbsgelé dekorerad med hjärtan till efterrätt. I ekonomiklass fylls den mörka chokladmoussen med kanderade hjärtan efter måltiden. För att ackompanjera de kärleksinspirerade frestelserna ombord har Emirates skapat två romantiska spellistor i underhållningssystemet. Listorna har fått namnen "Romantic Moments" och "Love at First Flight". Ett antal romantiska komedier finns också på det prisbelönta underhållningssystemet, som ”Notting Hill”, ”Mamma Mia!”, ”Here We Go Again” och den klassiska ”The Way We Were” från 1973. Har du haft en romantisk resa med Emirates? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i vårat forum.

More from BusinessClass.com