Den ultimata vistelsen i Venedig?

31. May 2019
by BusinessClass

San Clemente Palace Kempinski är en lyxig resort som är belägen på en egen privat ö. Nu finns det ett erbjudande för en unik och exklusiv vistelse i den prisbelönta San Clemente-sviten med allt ingåendes (all-inclusive).

Med sitt rika kulturarv, en passion konst och fantastisk arkitektur så är Venedig ett enastående destination - en stad med en djup skönhet och en oändlig charm. En vistelse i en sådan legendarisk stad förtjänar ett verkligt lyxigt boende på en resort av dignitet. Resorten har ett arv som imponerar och har ett unikt läge på ön San Clemente i lagunen. Resorten ligger i en park som är hundra år gammal med antika gårdar och klosterbyggnader, och erbjuder den perfekta miljön för en total avkoppling. Detta endast några minuter från Venedigs liv och rörelse. Alla 190 rummen och sviter har en fantastisk utsikt över staden, lagunen, trädgårdarna eller innergårdarna. Paketet, San Clemente Palace’s Gilded Venice, kombinerar en vistelse i den mest extraordinära sviten under fyra dagar med fascinerande kulturella möten. Det är en galen, överdådig upplevelse, som står i paritet med  destinationen och slottet självt - den ultimata venetianska vistelsen som skapats för att visa upp och belysa stadens tidlösa attraktion. Vad kostar detta fantastiska paket? För €100.000 så ingår ”allt” för två personer. Om man måste fråga hur mycket det kostar har man inte råd..! Palatset San Clemente är intimt sammanflätat med lagunens historia. Den privata enklaven på ön har ett enastående förflutet som sträcker sig över 900 år tillbaka i tiden och är en autentisk reflektion av den venetianska kulturen. Med upplevelsepaketet Gilded Venice kommer du att bo i palatsets mest överdådiga svit under fyra magiska nätter. Sviten tar upp hela ytan i en avskild vinge av palatset. Sviten har panoramafönster med utsikt över staden. Modernt möblemang i kontrast till timmertaket och ett utsmyckat murverk i original från klostertiden. Rummen på resorten är fyllda med anpassade detaljer, exempelvis tillverkade i Carrara-marmor, handvävt siden och VVS-detaljer från Murano.

Ta en titt på bilderna nedan hitta det bästa priset fören vistelse på detta hotell i vår unika söktjänst

här

.

I paketet Gilded Venice ingår: - en fyra nätters vistelse i  

San Clemente Suite

- upphämtning och avlämning vid flygplatsen med en lyxighet som passar vistelsen - tillgång till resortens båt närhelst du vill ta en tur - en butler tillgänglig 24 timmar om dygnet som ser till att ordna med alla arrangemang - alla kulinariska upplevelser i resortens restauranger och barer - härliga frukostar att börja varje dag med, tillredda av en personlig kock i sviten eller från den överdådiga frukost buffén - en elegant privat romantisk middag för två på Sunset Hill - en elegant middag för fyra personer i sakristian i öns klosterkyrka från 1100-talet - turndown-service med champagne och VIP-tillbehör - ...och mycket mer, som privat fotografering och exklusiv shopping Ta en titt på dessa bilder:

More from BusinessClass.com