Den nya necessären i Air France La Première

1. Mar 2019
by BusinessClass

Under de senaste dagarna har Air France börjat dela ut en ny necessär till sina passagerare i förstaklass ombord, La Première.

I denna designer-necessär finns det ett antal ansikts- och kroppsprodukter från det prestigefyllda kosmetikföretaget Carita. Air France meddelar i ett pressmeddelande att dessa är en fuktgivande och regenererande kräm, en ögonvårdsprodukt, en kräm för ögon och läppar och ett originellt ungdomligt handserum. Necessären innehåller också några extra och praktiska tillbehör för extra komfort, exempelvis hårvårdsprodukter med stylinggelé, kam, sovmask, öronproppar, hörlursöverdrag och en penna med Air France emblem, den bevingade sjöhästen. Var sjätte månad ändras designen, Air France necessär i La Première är utformad som en riktig gåva för passagerarna att ta med sig hem efter resan.

Carita, skönhetsprodukter utformade uteslutande för passagerare i La Première

Carita, ett lyxigt varumärke med professionella skönhetsprodukter, erbjuds ombord i La Première. Förutom de skönhetsprodukter som finns i det nya necessären, har det franska kosmetikmärket även sminkborttagning och fuktgivande produkter för alla under hela flygningen:

  • En hydroaktiverande sminkborttagare för ansikte, ögon och läppar, en fuktgivande kräm, en närande olja för ansikte, kropp och hår och

  • En extremt fuktgivande kroppslotion.

More from BusinessClass.com