De tio mest ”googlade” resmålen under 2017

22. Dec 2017
by BusinessClass

Google har publicerat siffror över årets mest sökta resmål, vilket ger en glimt av vilka destinationer som rönte störst intresse under 2017.

Det är dock värt att notera att syftet med dessa sökningar inte kan fastställas, så en del destinationer kan ha varit populära på grund av helt andra anledningar än relaterade till resor - som exempelvis Las Vegas och Barcelona, vilka båda var i pressen av andra skäl än som turist destinationer. För övriga resmål på listan kan vi lugnt konstatera att de söktes tack vare deras marknadsföring som resmål. Och det är svårt att argumentera mot siffrorna, dessa destinationer är några av de vackraste och mest fascinerande i världen och det går tydligt att se varför tendenserna var som de var under 2017. Här är listan av de mest sökta resmålen enligt Google:

1. Las Vegas

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Las Vegas hittar du här.

  1. 2. Barcelona

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Barcelona hittar du här.

  1. 3. Myrtle Beach, South Carolina

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Myrtle Beach hittar du här.

  1. 4. Aspen, Colorado

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Aspen hittar du här.

  1. 5. Punta Cana, Dominikanska republiken

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Punta Cana hittar du här.

  1. 6. Maldiverna

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Maldiverna hittar du här.

  1. 7. Turks och Caicosöarna

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell på Turks och Caicosöarna hittar du här.

  1. 8. Bali

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell på Bali hittar du här.

  1. 9. Cancún, Mexico

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Cancun hittar du här.

  1. 10. Bermuda

More from BusinessClass.com