De 14 bästa lyxhotellen som öppnade under 2017

29. Dec 2017
by BusinessClass

Det har varit ett antal öppningar av lyxhotell under 2017 med högt ställda förväntningar. London, Paris och New York är platser med dessa nya glänsande 5-stjärninga ställen där du kan komma bort från den gråa vardagen. Men vilka av dessa är bäst? Enligt den årliga rankingen från Luxury Travel Intelligence, en medlemsklubb för välbärgade globetrotters, fanns det 14 hotell som stod ut och levererade enligt sina löften om att ta lyxupplevelsen till nästa nivå. Så vilka hotell har lyckats göra det rätt och vilka förbättringar har de genomfört under året? Här är de 14 bästa nya lyxhotellen 2017.

The Whitby, New York

Detta nya hotell av London baserade Firmdale Hotels imponerade på många när det öppnades i början av 2017. Framställt som "en fest av samtida konst och design." Den toppmoderna biografen med plats för 30 personer och ett unik orangeri är några av höjdpunkterna.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för The Whitby hittar du här.

The Silo, Kapstaden

Detta fina nya tillskott till Kapstaden ligger i det exklusiva området ovanför det pulserande V&A Waterfront, vilket gör det till en populär plats för det internationella jetsettet. Med endast 28 vackra rum och sviter, en fantastisk takpool och den eleganta Willaston Bar, är det uppdetta enbart att hotell har blivit så väl mottaget.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för The Silo hittar du här.

Palácio Tangará, Sao Paulo

Med sina 141 rymliga rum och sviter, ett enastående spa och två fantastiska pooler, är detta nya hotell som en resort i staden Sao Paulo lika iögonfallande som den är välkomnande. Vinkällaren med glasvägg och en personlig sommelier, Gabriele Frizon, är väl värt ett besök.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Palácio Tangará hittar du här.

  1. Jackalope, Victoria, Australien

Det första Jackalope-hotellet öppnade i maj och har fått fina recensioner från de som har bott där. Hotellet erbjuder rymliga rum och två exceptionella restauranger i sin intima vingård. Håll utkik efter nya hotell som är på gång i Melbourne, Shanghai och Los Angeles under de närmaste åren.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Jackalope hittar du här.

Four Seasons Surf Club, Miami

Det nya Four Seasons Surf Club har endast 77 men eleganta rum och 28 lägenheter, liksom den fantastiska restaurangen Le Sirenuse, som återupplivar den historiska Miami-klubbens 30-tals stämning, som när Elizabeth Taylor och Winston Churchill var gäster här.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Surf Club hittar du här.

  1. Kokomo Island, Fiji

En exklusiv paradisö, Kokomo Island i Fiji, är en skapelse av den australiensiska miljardären Lang Walker. Hans vision omfattar bland annat 21 lyxiga strandvillor i fijiansk stil med egen privat pool och traditionella halmtak.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Kokomo Island hittar du här.

  1. Hotel Eden, Rom

Från slutet av 1800-talet så öppnades åter lyxhotellet Eden 2017 efter att ha genomgått ett omfattande renoveringsprojekt. Det ägs av the Dorchester Collection. Hotellet har nu 98 oklanderliga rum med marmorbad och den senaste teknik i rummen.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Hotel Eden hittar du här.

  1. Nobu Ryokan, Malibu

Placerat längs Carbon Beach i Malibu, är detta det första hotellet av Nobu Ryokan som öppnas, det ägs av den berömde fourfaldige av miljardären Larry Ellison, kocken Nobu Matsuhisa, skådespelaren Robert De Niro och filmproducenten Meir Teper.

Bürgenstock Hotel, Luzern, Schweiz

På en avsats 853 meter över Luzernsjön, öppnade Burgenstock i augusti och förväntades vara en av årets mest efterlängtade. Och löftena infriades; efter nio år av planering och ombyggnation ståtar det nu med 102 imponerande rum och sviter, en restaurang, alpint SPA, lobbybar, vinkällare och cigarrsalong.

Chablé Resort, Yucatan, Mexico

Chablé Resort ligger i en förtrollande Maya-skog på Yucatánhalvön i Mexiko och utmärker sig med en fantastisk design, ett vackert spa och ett utbud av förstklassig Maya-inspirerad matlagning. Resorten har också en av planetens största samlingar av tequila.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Chablé Resort hittar du här.

  1. Hôtel de Crillon, Paris

Hôtel de Crillon öppnades åter i juli efter en fyra års renovering för att återställa det som utmärker ett landmärke i Paris och ett av de bästa hotellen i staden. Hotellet erbjuder exemplarisk service, exceptionella rum, ett idealiskt läge och ett nytt underjordiskt spa och pool.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Hotel de Crillion hittar du här.

  1. Villa La Coste, Provence

Den 5-stjärniga Villa La Coste är ett unikt hotell i och med att det känns mer som ett lyxigt privathem. Beläget i den 600 hektar stora ekologiska vingården Château La Coste i Provence, har 28 moderna villor, alla med en privat terrass och en spektakulär utsikt över Luberon.

The Ned, London

Detta nya hotell i London och privata klubb för medlemmar i Soho House, är beläget i ett före detta huvudkontor för en internationell bank. Med en elegant takpool, åtta restauranger och barer, ett gym och ett SPA med en vacker källarpool har The Ned allt du kan önska för en lyxig vistelse i London.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för The Ned hittar du här.

  1. The Bulgari, Dubai

Diskret lyx är vanligtvis inte något som associeras med lyxhotellen i Dubai, men Bulgari leder denna trend med sitt hotell i Dubai när den öppnades sent på året - den 5 december för att vara precis. En slående arkitektur ger plats åt en renodlad inredning, medan den privata stranden och strandklubben erbjuder gott om utrymme för att få sig en snygg solbränna. Förlagt till ett område på 13 hektar, har hotellet också en marina med plats för 50 båtar, ett utmärkt SPA och en underbar italiensk restaurang ledd av kocken Niko Romito.  

More from BusinessClass.com