De 10 mest populära destinationerna inför semesterresan 2021

4. Jan 2021
by BusinessClass

Är du nyfiken på vilka destinationer människor runtomkring i världen söker efter inför semestern 2021? Vi har listan.

Givet det gångna året, så är det många där ute som längtar efter den nästa semesterresan. ClubMed analyserade data från Google sökningar och listade de 10 populäraste destinationerna som vi söker efter inför 2021 semesterresan – här är listan.

Maldiverna

Maldiverna är ett tropiskt semestermål i Indiska oceanen, bestående av tusentals paradisöar. Tänk dig pudervita sandstränder, vajande palmer, turkosblått vatten och varma temperaturer året om. Koppla samman detta med de lyxigaste och exklusivaste hotellen i världen – så år det förståeligt varför detta är drömresemålet 2021.

Ett av Maldivernas exklusivaste hotell, The Ritz-Carlton Maldiverna, debuterar 2021.

Mexiko

Mexiko har på sistone vuxit i popularitet. Res tillbaka i tiden och besök de rika lämningar från Maya- och Aztekkulturerna, utforska spännande storstäder, ät heta burritos från det lokala gatuköket och framförallt, slappa av vid landets många fantastiska stranddestinationer, såsom Cancun.

Exclusivt i Mexico.

Thailand

Årligen vallfärdar miljontals turister hit och det överraskar nog ingen att många saknade landet år 2020. Dess vackra paradisstränder, perfekta klimat, spännande lokala kök och inte minst den vänliga befolkningen är några utav anledningarna till varför Thailand är det förvalda valet för semesterresan.

Håll utkik efter nya intima och lyxiga Banyan Tree Hotels & Resorts i Krabi.

Turkiet

Det är lätt att förstå varför Turkiet är ett favoritresmål. Detta är landet med kontraster och mångkulturella inslag, bazareer som man kan utforska i timmar och exotiska maträtter. När man har utforskat dess fascinerande storstäder så erbjuder landet flera semesterresmål längs landets sydkust, såsom Antalya, Bodrum eller Marmaris.

Varför inte testa Sohos exklusiva hotell nästa gång du besöker Istanbul?

Spanien

Spanien är landet som har allt – otrolig arkitektur, vackra landskap, historia och tapas i solskenet. Med städer såsom Barcelona, Alicante och Malaga liggandes bredvid kusten har man verkligen allt som behövs – sand, sol och stadsliv.

Reser du till Madrid, så rekommenderar vi det nya ikoniska hotellet - Mandarin Oriental Madrid – Hotel Ritz.

USA

Med 50 delstater har detta massiva land något för alla. Oansett om du har besökt landet flera gånger tidigare, finns det garanterat sevärdheter som du har missar! Från metropoler, sandstränder till skidbackar – här finner du verkligen allt!

Besöker du storstaden New York rekommenderar vi Amans nya ikoniska hotell i Manhattans hjärta.

Malta

Vissa säger att Malta är en av de vackraste platserna i världen. Medeltidsarkitektur, spännande undervattensgrottor att utforska, kristallklart vatten och ett solsäkert land gör det perfekt till den där lite kortare semesterresan.

Vårt favorithotell.

Portugal

Det bästa med Portugal är möjligtvis dess oöverträffliga kultur, gastronomi och vin, stränder, golf, historia, varierande landskap och vackra kuststäder att utforska – listan kan helt enkelt göras lång, vilket gör landet utmärkt till både den kortare weekendresan och längre semesterresan.

Vårt favorithotell.

Mauritius

Mauritius är en av Indiska oceanens mest exklusiva och spännande semesteröar. De mjuka och bländande vita sandstränderna breder ut sig, kristallklara vattnet tillkallar sig ett dopp och hundratals havsdjur lever i korallreven runtomkring ön. Om inte detta vore nog har landet många fantastiska, exklusiva och lyxiga resorts.

Vårt favorithotell.

Sydafrika

Det finns många skäl till att många har en resa till Sydafrika i sin ”bucket list”. Ändlösa stränder, fängslande safarin, fantastiska naturupplevelser och dess många världsberömda vingårdar gör landet till ett perfekt resmål till både stora och små.

Varför inte utforska den magnifika sydafrikanska naturen med Rovos Rail?

More from BusinessClass.com