COMO Metropolitan London erbjuder hälsosamma mötespaket

26. Jun 2018
by BusinessClass

Dina anställda är en viktig framgångsfaktor. Därför satsar COMO Metropolitan London på nya hälsoinriktade mötespaket, med en unik hälsoinspirerad inriktning på möten och events.

De nya hälsoinriktade mötespaketen är utformade för att ge mer fokus och energi genom hela arbetsdagen. De kan skräddarsys för olika affärsmöten eller events. Beställaren kan välja mellan olika lokaler i hotellet, så väl som ett antal olika aktiviteter för att främja fysiskt och mentalt välbefinnande.

  Delegaterna kan förvänta sig en välkomstdrink bestående av näringsrik COMOM Shambala-juice, utformad för att snabbt ge bränsle till kropp och sinne. En förmiddagsfika består av hälsosamma snacks för att hålla energinivåerna uppe. En COMO Shambala lunch rundas av med te med ingefära och manukahonung, vilket lär ska hjälpa matsmältningen. En andra hälsojuice servera till eftermiddagsfikat, som hjälper cirkulationen att komma igång efter en hel dags sittande. COMO Shambala Cuisine är grundat på användandet av en större andel råa ingredienser, icke raffinerat socker, värmande buljonger och hälsosamma sallader. Förutom den hälsosamma maten så är delegaterna uppmuntrade att välja aktiviteter från hotellets meny av sådana, med bland annat en 10-minuters massage för var och en av medlemmarna i teamet, sessioner om stresshantering, meditation och andningsövningar med en yogaexpert.

Använd vårat unika sökverktyg för att hitta bästa pris för en vistelse på COMO Metropolitan London

här

.

 

More from BusinessClass.com