Cathay Pacific återöppnar sin nyrenoverade Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge

18. Jul 2019
by BusinessClass

Cathay Pacific återöppnade sin nyligen färdigställda Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge den 18:e juli. För första gången kommer det prisbelönta loungekonceptet att introduceras i Fastlandskina.

Cathay  Pacific anstränger sig för att möta och överträffa sina kunders förväntningar i alla delar av resan. Den nya Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge är ytterligare en anledning till att ankomma flygplatsen extra tidigt för att vila och återhämta sig lite innan flygningen. Loungen är belägen nära gate D69 på Pudong Airport Terminal 2. Loungen har en yta på 970 kvadratmeter och är inredd med en varm och inbjudande stil som tagits fram av den Londonbaserade firman Studioilse med Ilse Crawford i ledningen. Så fort passagerarna lämnar stressen och stöket på flygplatsen bakom sig då de äntrar loungen möts de av en oas av oas av lugn som är utformad för att återspegla bekvämligheterna i en modern lägenhet. Ett urval av naturliga material accentuerar denna känsla  som körsbärsträ och kalksten. Gästerna kan umgås i öppna utrymmen eller slå sig ned i mer privata och avskilda delar. Något som är särskilt värt att notera är The Terrace, en L-formad terrass där passagerarna kan ta in panoramautsikten över plattan och landningsbanan under tiden de sitter bekvämt i någon av skräddarsydda stolarna, försedda med inbyggda läslampor, eller vid något av matborden. Utformningen av The Terrace påminner om en saluhall. Passagerarna kan förse sig själva med allehanda varma och kalla rätter. Ett urval viner och spritdrycker finns också i en självbetjäningsbar där de kan blanda sina egna favoritdrinkar. En annan utmärkande del av Cathay Pacifics lounger är The Noodle Bar; den erbjuder en kombination av gemensamma långbord och privata bås som ligger i en elegant matsal. Här kan passagerarna prova på olika specialiteter från Hong Kong som exempelvis nudelsoppa med

wonton

-ägg , men även andra specialiteter från andra provinser som

xioa long

-dumplings från Sichuan. Allt görs på beställning. Höghastighets-WifI och skärmar med avgångsinformation är andra fataliteter i loungen. The Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge är tillgänglig för resenärer i första- och affärsklass, medlemmar i Marco Polo Silver eller högre, World Emerald och Sapphire medlemmar och medlemmar i alla andra statusklasser som har ett giltigt loungepass.

More from BusinessClass.com