BusinessClass.se satsar socialt

8. Mar 2013
by Martin Björnström

BusinessClass.se har blivit ännu bättre tack vare en mängd nya sociala funktioner. Det blir lättare att hålla sig uppdaterad, lättare att hitta rätt innehåll och risken att du missar en riktigt bra deal minskar.

Artikelarkivet rymmer nu över 700 artiklar, reportage och guider. Forumet har över 120.000 inlägg. Vi levererar mer än 1,2 miljoner sidor till runt 45.000 unika läsare varje månad. Vi har utan tvekan Sveriges bästa innehåll för medvetna resenärer men många har haft svårt att hitta rätt -

det var dags för vårstädning av BusinessClass.se

.

Här har vi sammanställt en del av förändringarna:

Menyer och navigation

Senaste veckan har vi organiserat om menysystemet för att du lättare ska hitta rätt. En hel del jobb återstår med att kategorisera om material men vi har redan tagit ett rejält steg framåt. Titta exempelvis på våra reportage som nu är organiserade efter flygbolag:

http://www.businessclass.se/8-reportage/?tabid=42

Sökmotoroptimering

Vi har trimmat systemen så att Google hittar rätt material bättre - det gör vår sökfunktionalitet mer exakt och gör att fler läsare hittar just oss.

Aktivitetsflöde

I vår nya aktivitetsflöde ser du allt som händer på sidan just nu - titta här:

http://www.businessclass.se/activity.php

Ping

Du kan nu pinga andra medlemmar i forumdiskussioner för att påkalla deras uppmärksamhet. Genom att skriva exempelvis @bjornstrom i ett inlägg så pingar du mig och jag får både en notifiering och ett email.

Citat

När du citerar andra medlemmar i forumdiskussioner skickas numera en notifiering samt ett email för att påkalla uppmärksamhet.

Veckobrev

Ikväll är det premiär för vårt nya veckobrev som samlar det bästa från sidan i ett kort och överskådligt mail anpassat för mobiltelefoner. Prenumerera här:

http://eepurl.com/wwdrj

Facebook

Nästan 900 medlemmar följer oss dagligen via Facebook nu, gör det du också:

http://www.facebook.com/businessclass.dev

Twitter

Vi skickar ett par tweets om dagen med det bästa från sidan och aktuella deals. Följ oss på

https://twitter.com/BusinessClassSE

Instagram

BusinessClass.se redaktionen lägger upp bilder från arbetet "bakom kulisserna" via Instagram:

http://instagram.com/businessclassse

Nya satsningar

Vi vill ha feedback på nya tjänster och spännande förslag från dig. I vårt forum "BusinessClass.se" pågår en mängd diskussioner just nu. Bland annat tittar vi på nya appar för iPhone och Android samt en ny wiki-funktion:

http://www.businessclass.se/businessclass/

- Uppskattar du arbetet vi lagt ner? Klicka "Gilla" nedan!

More from BusinessClass.com