BusinessClass introducerar FLIGHT UPGRADE GURU®

2. Sep 2016
by BusinessClass

Nu kan vi hos BusinessClass erbjuda våra användare och medlemmar en ny och spännande funktion som hjälper dig med att få billigare uppgraderingar till exempelvis business class - och det hos hela 36 flygbolag. Funktionen kommer till att starta med fungera bäst på avgångar med SAS, det är därifrån vi har mest data just nu. Senare, i takt med att data kommer in från våra medlemmar, kommer GURU också fungera med många av de andra stora och relevanta flygbolagen som hela Lufthansagruppen, Etihad, Qantas och så vidare.

TESTA FLIGHT UPGRADE GURU HÄR

Varför gör vi det här?

Vi vet att flygbolagen tjänar ganska bra på att du bjuder i en auktion eller betalar med reda pengar eller bonuspoäng för att resa lite bättre i en högre bokningsklass. Genom att du delar med dig av hur mycket du bjöd, och om du vann auktionen, kommer du hjälpa andra resande att spara pengar och bonuspoäng.

Hur fungerar det?

Välj "

register your flight

" om du har försökt (med framgång eller inte!) att uppgradera din flygresa. Berätta hur mycket du bjöd i pengar eller i bonuspoäng, och om det lyckades eller inte. Välj "

how much should you bid

" om du har bokat en resa och gärna vill betala för en uppgradering, men du vill ha information om hur mycket man bör bjuda. Funktionen kommer ge dig en indikation på hur mycket du antagligen bör bjuda - i kronor eller poäng. Det är viktigt att understryka, att de råd og indikationer vi kan ge dig bygger på statistik, och funktionen skall användas med det i bakhuvudet. Det finns aldrig några garantier för att du kommer få din uppgradering till det pris du är villig att betala, och olika förhållanden kan påverka slutresultatet.

Dela det här med dina vänner!

Om du gillar den här idén, att vi tillsammans hjälper varandra med att spara pengar eller bonuspoäng i förbindelse med uppgraderingar hos flygbolagen, vore vi glada om du delade detta med dina vänner, antingen genom att dela på facebook eller genom andra kanaler. Ju fler folk som delar sina data, desto mer träffsäker kommer GURU bli. Om du har frågor om hur FLIGHT UPGRADE GURU® fungerar, eller om du har input eller goda idéer: skriv till oss på adressen: guru@businessclass.com

Vi vill passa på att tacka BusinessClass-medlemmen SNIFF, som hjälpt oss samla in data från medlemmar.

GURU är en funktion från BusinessClass som vi inte tjänar några pengar på, vi vill bara att du ska spara pengar på dina uppgraderingar. Hjälp oss att kunna investera i nya funktioner genom att använda vår hotellsökning, där du kan spara upp till 70% på fina hotell över hela världen. Om du inte redan har testat, se mer

här.

Happy savings från BusinessClass-teamet

More from BusinessClass.com