BusinessClass.com delar ut TUMI-produkter till ett värde av 20 000:-

4. Jun 2020
by BusinessClass

Nya BusinessClass.com kommer att lanseras senare i år, men vi öppnar redan nu för gratis registrering för medlemmar. Vi firar detta tillsammans med våra vänner på världskända TUMI, och delar ut tio priser med ett värde av över 20 000:-.

Efter fem års utveckling närmar vi oss lanseringen av nya BusinessClass.com. Vi ser fram emot att visa er vad vi har arbetat med, och planerar lanseringen när världen öppnas och det blir möjligt att resa igen. Om du letar efter flyg i Premium Economy, Business och First Class samt de bästa hotellen i världen kommer du att älska BusinessClass.com! Vi har utvecklat ett unikt sökverktyg med våra egna algoritmer för att ta bort oönskat brus och se till att du hittar de bästa erbjudandena baserat på dina önskemål. Sökverktyget kombineras med inspirerande artiklar och fantastiska erbjudanden som ger dig den bästa möjliga reseupplevelsen för dina pengar. Vårt populära forum fortsätter såklart också! Nya BusinessClass.com kommer att vara öppet för alla, men vissa funktioner och innehåll blir endast tillgängliga för registrerade medlemmar. Till exempel kommer medlemmar att få tillgång till bättre och fler premium erbjudanden. Medlemskapet är gratis och kan enkelt avslutas.

Registrera dig nu, så får du fortlöpande uppdateringar av oss när vi lanserar sajten och du behöver inte registrera dig igen.

Vi uppskattar ert intresse och vill visa vår tacksamhet! Tillsammans med vår partner TUMI delar vi ut otroliga priser till tio av våra medlemmar. För att delta i prisdragningen behöver du registrera dig i BusinessClass.com som medlem och slutföra två aktiviteter:

Registrera dig här och anslut till prisdragningen av produkter ifrån TUMI

OBS: Hjälp oss att sprida kampanjen och øka dina chanser att vinna! Efter registreringen får du en personlig länk som kan delas i sociala medier eller per e-post.

Om du redan är registrerad som medlem med ett användarnamn och lösenord på BusinessClass.se, BusinessClass.no, BusinessClass.dk eller BusinessClass.co.uk, kommer dina användaruppgifter automatiskt förflyttas till den nya BusinessClass.com när vi startar lanseringen, och ditt befintliga användarnamn och lösenord kommer att fungera som tidigare. Men om du vill vara med i prisdragningen av TUMI produkter måste du registrera dig via länken ovan och slutföra båda stegen i aktiviteten.

https://www.youtube.com/watch?v=jx09i6d0-JE&feature=emb_logo Huvudpriset är en TUMI 19 Degree Aluminium Carry-on värd SEK 9 945,-. Väskan är producerad i ett begränsat antal och har en unik och exklusiv design som skiljer den ifrån andra produkter i 19 Degree- serien. Övriga priser inkluderar en TUMI V4 kabinväska, passhållare, toalettväskor, nyckelringar med spårnings- och korthållare.

More from BusinessClass.com