British Airways uppgraderar sitt utbud av champagne och mousserande vin

16. Aug 2018
by BusinessClass

Denna månad uppdaterar British Airways sitt utbud av champagne och mousserande vind från England för passagerare som reser i förstaklass och affärsklass (Club World).

Den här uppgraderingen är en del av investeringen på 4,5 miljarder pund under de närmaste fem åren för att förbättra kundupplevelsen. British Airways serverar mer än två miljoner flaskor med bubbel varje år. Nu kommer Canard-Duchêne Charles VII Champagne och Champagne Jeeper Brut Grand Rosé att erbjudas förstaklass loungerna. Ombord kommer Gusbourne, ett engelskt mousserande vin, och Lanson Rosé Champagne serveras i förstaklass.

  Ombord i affärsklass kabinen, Club World, kommer Canard-Duchêne Cuvee Léonie Brut Champagne och Champagne Besserat de Bellefon Rosé serveras. Castelnau kommer fortsättningsvis att serveras i flygbolagets affärsklass- och Galleries lounger. Laurent-Perrier Grand Siècle kommer även den att fortsättningsvis serveras i förstaklass loungerna.

  Förbättrat mat och dryckesutbud är en del i den investering på 4,5 miljarder pund som flygbolaget just nu genomför. 600 miljoner pund investeras i Club World med fokus på en restaurangliknande middagsupplevelse och nya lyxiga sängkläder från The White Company. . Loungerna är också en del i denna investering och flygbolaget har redan lanserat nya lounger i Rom och Aberdeen. Senare i år kommer en ny lounge lanseras i New York och efter det i Genève, San Francisco, Johannesburg, Chicago och Heathrow.

More from BusinessClass.com