British Airways presenterar sin nya kabin ombord B777

9. Mar 2018
by BusinessClass

British Airways har publicerad de första bilderna på sin nyligen uppfräschade interiör för World Traveller Plus och World Traveller kabinerna på sin flotta av B777 flygplan som utgår från Gatwick. De nya World Traveller Plus och World Traveller kabinerna har fått nya eleganta säten med 50% större skärm till underhållningssystemet. Enligt flygbolaget så har de nya sätena utvecklats med utgångspunkt från hur passagerarna använder sätena. Därför har sätet i World Traveller Plus fått ett nytt stöd för benen och ett nytt fotstöd samt ett nackstöd som kan justeras i sex olika riktningar för att passa klienter av olika längd. Det nya sätet har också ett litet cocktailbord och serveringsbordet i armstödet.

World Traveller Plus

Ombord på de B777:or med tre klasser blir World Traveller Plus kabinen dubbelt så stor. World Traveller kabinen har också den försetts med nya säten med nackstöd som kan justeras i sex olika riktningar och rörliga armstöd mellan sätena.

World Traveller Det nya underhållningssystemet, från Panasonic, har kapacitet för fyra gånger fler filmer, TV och audio. Det har också fått nya större HD-skärmar och en surfplatta för att navigera med genom handrörelser.

World Traveller Storleken på skärmarna dubbleras från sex till tolv tum i World Traveller Plus och från sex till tio i World Traveller. Sätena har också USB-uttag och sätena i World Traveller Plus har också ett extra eluttag för engelska-, amerikanska- och EU-kontakter.

World Traveller Plus Slutligen, ett skräddarsytt belysningssystem ser till att belysningen motsvarar tiden på dygnet så resenärerna får det lättare att sova på nätterna och vakna på morgonen för att minska de negativa effekterna av jetlag.

World Traveller Plus sätet Totalt kommer de nya kabinerna att installeras på tio flygplan i bolaget flotta baserad i Gatwick. Sex stycken Boeing 777 maskiner med tre klasser blir färdiga vintern 2018 och tre av varianten med fyra klasser ombord beräknas vara färdiga sommaren 2019.

World Traveller Plus De första linjerna som får de fullt uppfräschade flygplanen är Punta Cana, Cancun och Kingston, Jamaica, innan resten av British Airways 22 långdistanslinjer från Gatwick även får dessa.  

More from BusinessClass.com