British Airways: nya sängkläder och necessärer

31. Oct 2017
by BusinessClass

Om du ska flyga mellan New York och London med British Airways på business eller Club World som flygbolaget kallar det kan du se fram till att sova i nya sängkläder från firman The White Company från nästa sommar. En ny necessär har man också tagit fram.

BA använder 400 miljoner pund på att uppgradera sin businessprodukt under 2017/2018 och detta är en del av programmet. Gästerna kan se fram till en ny extra stor kudde med nytt örngott, täckets kvalitet har uppgraderats och så kommer det nya lakan av hög kvalitet. Efter mat och dryck och hur personalen uppträder är hur man sover ombord det viktigaste för passagerarna. Det har British Airways frågat sina resande om och som vi tidigare berättat, har man redan gjort förbättringar av vad man serverar på Club World, och nu är det dags för hur man vilar och sover.

De nya necessärerna på Club World kommer också från The White Company och innehåller produkter från firmans produktlinje "Restore & Relax Spa Collection", utvalda för att hjälpa mot uttorkning och jetlag och den allmänna känsla av trötthet som brukar drabba de flesta som reser länge i luften. Både de nya sängkläderna och necessären rullas ut från nästa sommar inom hela British Airways trafikprogram på longhaul.

More from BusinessClass.com