Brenners Park-Hotel & SPA öppnar ny restaurang som leds av firad yngre kock

5. Jun 2018
by BusinessClass

 

Det femstjärniga Brenners Park-Hotel & Spa ligger i den fantastiska kurorten Baden-Badeni Schwarzwald, södra Tyskland, förbereder sig nu för att lansera en elegant ny matupplevelse i samarbete med den firade unga schweiziska kocken Nenad Mlinarevic.

Det nya innovativa konceptet kommer att vara en restaurang och bar för både gäster och lokalbefolkning, som riktar sig till en yngre publik som vill prova på en mångkulturell matupplevelse.

Med inspiration från naturen och den lokala historien och kulturen i Schwarzwald, med en tillbakablick mot 1920-talets glamour, kommer stilen att vara sofistikerad men ändå raffinerad och informell. Restaurangen kommer ha Nenad Mlinarevic som kulinarisk rådgivare. Nenad Mlinarevic är en kreativ ung schweizisk kock och en stigande stjärna på den tyska och schweiziska kulinariska scenen. Sebastian Mattis kommer att fungera som chef de cuisine. Designkonceptet har skapats av Robert Angell, som bland annat utformat den berömda Blue Bar på Berkeley och American Bar på Savoy liksom den London-baserade Gorgeous Group. Tillsammans har de skapat ee "distinkt interiör" med inspiration från hotellets spektakulära glamorösa förflutna. Restaurangen och baren kommer att erbjuda avslappnad miljö för en lokal och internationell kundkrets som värdesätter en modern och urban livsstil, enligt hotellet. Menyn kommer att vara enkel med säsongsbetonade små rätter eller sådana som kan delas med flera och specialiteter från grillen. Vinlistan kommer att ha ett omfattande urval på glas, specialbryggt öl, cocktails och ett litet men noggrant urval av lokalt tillverkade vermouth och likörer.

Använd vårt unika verktyg för att hitta och boka de bästa priserna för din vistelse på Brenners Park-Hotel & Spa här.

 

 

More from BusinessClass.com