Bra deal med Lufthansa till Europa

25. Jun 2020
by Dag Christian Holm

Lufthansa har för närvarande en bra kampanj med mycket förmånliga priser i Business Class till ett antal europeiska destinationer. Vad sägs om en resa i sommar, eller hösten till destinationer som Rom, Nice, Barcelona, Antalya med flera?

Fram till maj nästa år har Lufthansa mycket fördelaktiga priser för resor till ett antal europeiska destinationer. Priset är lågt i både ekonomi- och Business Class. Den senare har en prislapp som är motsvarande en typisk ekonomiklass, så kanske är det här ett bra tillfälle att unna sig en något lyxigare resa än normalt? Med en Business Class biljett får du inte bara uppgraderad service och blockering av mittensätet, utan det ingår även fasttrack och inte minst tillgång till lounge, vilket gör resan trevligare och inte minst smidigare. Vi har hittat dessa priser fram till maj nästa år. Här är priserna ifrån Stockholm:

Barcelona från SEK 3 420

  Lufthansa är förövrigt ett av få flygbolag som erbjuder en riktig Business Class-produkt i dessa covid-19 tider, inklusive mat och dryck som vanligt- och som alltid, blockering av mittensätet.

Här kan du läsa mer om Lufthansas Business Class-produkt på korta och medelstora flyglinjer.

Här hittar du en översikt över vilka lounger som är öppna.

More from BusinessClass.com