Bra deal i Business Class till Cypern med Lufthansa

10. Sep 2020
by BusinessClass

Fram till augusti nästa år kan du flyga i Business Class med Lufthansa från Arlanda till Larnaca på Cypern till riktigt bra priser. Kanske är det här det perfekta tillfället att planera en härlig resa till varmare områden.

Priserna för en resa till Larnaca gäller från och med innevarande månad. Cypern kräver vid denna tidpunkt att passagerare från länder i kategori B (där Sverige är inkluderat) har utfört ett diagnostiskt test för COVID-19 inom 72 timmar före avgång och innehar ett certifikat som bevisar negativt RT- PCR-testcertifikat för COVID-19 vid ankomst. Skulle det vara frestande med en höstresa nu, eller en resa över vinter och eller kanske till våren nästa år, är priserna mellan 3.560, - till 3.840, - SEK T / R. Förutom sol och värme får även bonuskontot en liten «boost» med påfyllning av poäng.

Klicka här för att boka direkt på Lufthansas egna sida.

Som vanligt erbjuder Lufthansa en gedigen Business Class-produkt på sina europeiska rutter med bland annat Fasttrack, tillgång till lounge och blockerad mittplats samt ordentlig matservice ombord.

Läs mer om Lufthansas Business-Class produkt här.

More from BusinessClass.com