Bo i tält i Los Angeles - men vilket tält

6. Oct 2017
by BusinessClass

Ikoniska lyxhotellet

Beverly Wilshire

har länge varit en känd adress för folk som vill ha en lyxig och extravagant hotellupplevelse i denna del av Los Angeles.  I december erbjuder man något helt nytt: du kan bo i lyxtält uppe på taket med utsikt över metropolens skyline och Hollywood Hills.

Hotellet kallar det för "glamping" som är en förkortning av "glamour camping". Och glamoröst är det. Tältet är tre meter högt och står på den terrass som tilhörer sviten The Veranda. Det rymliga tältet innehåller en stor säng, kristallkrona i taket, diverse kuddar och andra effekter för att ytterligare höja mysfaktorn.

Man kommer upp till sviten via en trappa i marmor, och sviten breder ut sig över en hel våning på hotellet. Sviten har förutom allt man kan önska sig av lyx och komfort också den stora terrass där tältet står. När du vaknar i tältet kan du titta ut över Hollywood och närliggande Rodeo Drive.

På terrassen står en stor soffgrupp med en eldstad i mitten - nästan som att vara ute i naturen och sitta runt brasan före man kryper till kojs i tältet är tanken. Omgivningarna är dock en smula mer komfortabla, och om man saknar sitt eleganta badrum eller vill byta pyjamas kan man bara slinka in i sviten igen.

Du behöver inte ta med ditt stormkök till hotellet. Hotellet har förberett olika menyer som passar till upplevelsen, och du kan välja att äta inne i sviten eller utomhus i ditt tält. Värt att notera är att hotellet har en lång tradition vad gäller delikata desserter, som den bakelse med Madagaskarvanilj-marshmallow och Valrhonachoklad du ser på bilden. Tältet står bara uppe på taket under december i år.

Se fler bilder från hotellet och beställ ditt rum eller svit här

 

More from BusinessClass.com