Bo luftigt i Amsterdam

26. Apr 2017
by BusinessClass

Det finns många unika och spännande hotellupplevelser, men att övernatta i en byggkran är något som inte många har gjort. Det här är inte hotellet för dig med höjdskräck men på detta mycket luftiga hotell med tre sviter får du i alla fall en mycket annorlunda hotellupplevelse.

Crane Hotel Faralda

erbjuder under alla omständigheter en fantastisk utsikt och en natt man inte glömmer i första taget. Det är en excentrisk herre som står bakom projektet - han heter Edwin Kornmann Rudi och han har tidigare öppnat hotell i en gammal kustbevakningsbåt.

Free Spirit Suite

Foto: Crane Hotel Faralda

Hotellet har bara tre sviter, men inredningen är fin och vi tvivlar inte på att man kan få en god natts sömn här, Den finaste och dyraste sviten heter Free Spirit, här får du också din egen uppvärmda lilla pool 35 meter över marken. Sviten består av två våningar: längst ner har du ett ganska stort vardagsrum och en trappa upp ditt badrum och sovrummet. Eftersom hotellet inte är speciellt stort får du varken spa, restuarang eller en reception, men du får åt andra hållet möjlighet att utföra ett bungyjump från toppen av kranen.

Mystique Suite

Foto: Crane Hotel Faralda

Se fler bilder från hotellet i vår hotellsektion

More from BusinessClass.com