Blythswood Square lanserar den mest lyxiga takvåningssviten i Glasgow

8. Jun 2018
by BusinessClass

 

The Principal Blythswood Square Hotel

, det enda femstjärniga hotellet i Glasgow har precis lanserat sin lyxiga takvåningssvit. Denna nya svit kallad The Principal Penthouse är resultatet av en investering på flera miljoner brittiska pund. Den är över 170 kvadratmeter till ytan och har en egen privat entré och hiss för att ge högsta möjliga diskretion för de gäster som söker avskildhet. Designen har tagits fram av ett team från Graven Images. Takvåningen har även en terrass med utsikt över staden, fullt utrustat kök, bar och matsal.

Sängkammaren har en klädkammare och ett badrum i marmor med ångbad, nedsänkt badkar och en integrerad TV. Den senaste inom den trådlösa tekniken har också installerats för att säkerställa ett ljudsystem som kan spela musik i varje rum i sviten. Möblerna har valt med omsorg från bland annat ikoniska märken som B & B Italia, Tom Dixon och Moroso. Allt i takvåningssviten har handplockats för att skapa en "sofistikerad, modern svit med en Glasgow-twist".

Murray Thomson, chef för hotellet, sade att planeringen av takvåningen har tagit månader i anspråk och den färdiga produkten är ännu mer spektakulär än vad han kunde ha föreställt sig. "Det finns en perfekt balans mellan de snygga linjerna och mjuka möblerna och den privata takterrassen utsikt över Glasgows skyline, en av de bästa utsikterna i staden. Nu är vi i stånd att lansera denna nya takvåning och vi är spända på att få välkomna gäster och låta dem uppleva den exceptionella servicen som vi är kända för”, fortsatte han. Det går att boka denna takvåning redan nu. Priset för en natt börjar på £ 2,500 (ca 29 200 kronor). Paket med inbokade event, personlig butler och kock, kan skapas på begäran.

Använd gärna vårat unika sökverktyg för att boka rum eller sviter till de bästa priserna på

Blythswood

Square

här

.

 

 

More from BusinessClass.com