Bilder från Emirates nya bar på Airbus A380

28. Feb 2017
by BusinessClass

Emirates har släppt bilder på hur den nya baren kommer att se ut när den under sommaren lanseras ombord på bolagets Airbus A380-flyg.

Den snygga baren är inte lika "prålig" som Emirates nuvarande bar i luften tycker vi här på redaktionen, och den är en del av en större uppfräschning av kabinerna hos bolagets A380 och Boeing 777 under året. Vid resemässan ITB i Berlin om några veckor kommer man också presentera en helt ny första klass-kabin. Den nya baren kommer troligtvis finnas tillgänglig från och med juli i år på utvalda rutter.

Emirates nya Onboard-Lounge på A380

Foto: Emirates

Designen är klart inspirerad av hur det kan se ut ombord på en lyxyacht och är en förbättring av hur det ser ut i dag. Man väljer dock att behålla samma hästskoform på baren. Nytt är att man har gjort plats till fler sittplatser längs väggarna på bägge sidorna av baren, och det har blivit plats till ett ganska stort bord. Och fin utsikt! Man anger det maximala antal gäster samtidigt till 26 varav åtta kan sitta. Loungen och baren kommer vara åtskilda från resten av kabinen genom ljuddämpande gardiner. Man utlovar också ett nytt ljussystem i baren, nya solskydd framför fönstren med inbyggt ljus, ett surround-ljudsystem och en 55 tum stor TV-skärm där man kommer visa flyginformation eller kanske sport eller nyheter.

Den nya hästskoformade baren

Foto: Emirates

Den luftiga känsla och champagnefärgade interiör bilderna visar ger nog en fingervisning om hur man har tänkt att den nya första klass-kabinen kommer se ut. Loungen och baren återfinns på översta våningen på bolagets A380 precis som det fungerar nu, och baren kommer vara öppen för resande på första klass och business class.

Emirates nya bar i luften

Foto: Emirates

Förutom ett urval av öl, vin, sprit, juice och cocktails kommer man också erbjuda snacks - men inte bara nötter och oliver, bartendern kan trolla fram kanapeer och liknande tilltugg. Det är många som är spända på att se hur den nya första klass-kabinen kommer att se ut hos Emirates, och om man ska använda nya baren som riktmärke kan det bli riktigt spännande!

More from BusinessClass.com