Bilder från British Airways nya uppgraderade Concorde Room

22. Nov 2017
by BusinessClass

British Airways har renoverat och gjort om Concorde Room på Heathrow Terminal 5 Med inspiration av det bästa inom brittisk design så har renoveringen omfattat inte bara omklädning av möblerna men även en del nytt finns med. Rummet är upplyst av handblåsta lampor i glas med skärmar i benvitt linne och fodrade med ockra färgat silke.

Terrassen är populär bland resenärerna. Mycket tack vare dess position med utsikt över start- och landningsbanan. Den har också fått en uppfräschning med luxuösa soffor och nya eleganta vilstolar.

Antalet mobilladdare har ökats så att passagerarna har möjlighet att ladda alla sina telefoner, plattor och datorer innan de flyger.

Det finns fortfarande möjlighet att äta något innan vidare färd i något av de privata båsen. Om du vill koppla innan ditt flyg kan du boka en privat cabana med en dagbädd och privat badrum.

Nästa lounge på tur att bli renoverad står British Airways lounge på New York JFK Terminal 7. Där planeras även förbättringar för check-in delen. Nästa år kommer även loungerna i Aberdeen och Rom att renoveras. Den i Genève kommer expanderas. Ytterligare investeringar är planerade för San Francisco, Johannesburg och Chicago. Övriga lounger på Heathrow kommer fräschas upp under de närmaste åren.

 

More from BusinessClass.com