Australiens lyxigaste hotell har öppnat sina dörrar

6. Jan 2021
by BusinessClass

Crown Sydney, även kallat Australiens lyxigaste hotell, har äntligen öppnat sina dörrar tillsammans med en rad av exklusiva restauranger och faciliteter.

Efter nästan sju års väntan har Sydney välkomnat den 350-rum stora Crown Sydney, även utnämnt som Australiens lyxigaste hotell. Hotellet är beläget i stadens nästa högsta byggnad i det ombyggda Barangaroo- distriktet i centrala Sydney.

Foto: Crown Sydney Utöver att erbjuda fantastiska utsikter ifrån hotellet, finns det ett exklusivt spa på över 2000 kvm, anmärkningsvärt restaurang utbud, faciliteter och bekvämligheter som garanterat tillfredsställer både privat och affärsresenären. Från den sofistikerade inredningen i hotellrummet, till det äggformade badkaret i badrummet av marmor och surfplattorna där gästerna bekvämt kan styra persiennerna och ljusen till den magnifika utsikten ifrån fönsterna. Hotellrummen är designade för att imponera gäster.

Foto: Crown Sydney Hotellet säger sig erbjuda den ultimata matupplevelsen – och med över 14 restauranger som även leds utav några av de bästa talangerna i Sydney är det svårt att förneka detta. Höjdpunkterna i detta sammanhang är kändis favoriten Nobu (delvis ägd av Robert de Niro), den autentiska italienska restaurangen a’Mare, som leds av den välrenommerade kocken Alessandro Pavoni, samt Woodcut som serverar noggrant utvalda australienska produkter tillagade i vedeldad ugn eller över öppen eld, driven av det prisbelönta paret Ross och Sunny Lusted.

Foto: Crown Sydney Andra faciliteter som är värda att nämna är hotellets exklusiva spa, som är den perfekta flykten för ett ögonblick av ren, obegränsad lyx i Sydney. Det erbjuds faciliteter såsom, vitalitet spa, ångbad, privata relaxrum, utomhus terrasser och ett rikligt utbud utav innovativa spa behandlingar och service. Dessutom finns det en utomhus swimming pool med fantastiska utsikter, tennisbanor och ett fitness center. För den som gillar att gambla, så planeras det att öppnas ett kasino alldeles intill hotellet.

Foto: Crown Sydney

More from BusinessClass.com