Anrika Gammel Skovridergaard i danska Silkeborg blir en del av Best Western Premier Collection

13. Jan 2016
by BusinessClass

Det klassiska hotellet med de fina konferansmöjligheterna Gammel Skovridergaard blir en del av BW Premier Collection. Det betyder att Silkeborg blir första danska staden för kedjans nya varumärke, som nu har åtta hotell i Skandinavien. "BW Premier Collection är en bukett av speciellt utvalda hotell som kan ge sina gäster en unik upplevelse" skriver kedjan i ett pressmeddelande.De hotell som ingår i Premier Collection blir marknadsförda individuellt, men får förstås tillgång till Best Westerns omfattande distributions- och lojalitetsprogram.

Gammel Skovridergaard är en dansk krog med anor från 1800-talets början, och hotellet har också fungerat som kurbad och rekreationsanstalt. Hotellet ligger vackert i lugna omgivningar vid de sjöar som Silkeborgtrakten är så kända för. Hotellet har länge fungerat som kursgård och konferanscenter för danska banken Jyske Bank, och under de senaste tio åren har man satsat mycket på att förbättra alla faciliteter, både vad gäller konferansmöjligheterna men också rummen och gastronomin. De fina omgivningarna är en vigtig del av hela upplevelsen här, men när man tittar på de recensioner gästerna ger nämner de ofta den goda maten, den konst som hänger på väggarna på hotellet och den höga komfort man upplever som gäst.

För att kunna bli ett BW Premier Collection-hotell ska man till att starta med ha minst fyra stjärnor och bra recensioner på TripAdvisor. Hotellet måste också ligga antingen i en storstad eller nära en storstad, och inte minst måste hotellet kunna erbjuda något unikt.

 

More from BusinessClass.com