Amsterdams bästa cocktailbarer med fantastiska drinkar i exklusiva miljöer

1. Oct 2020
by BusinessClass

Amsterdam är en av världens mest liberala metropoler, och det finns ett stort urval av barer om man söker efter drinkar. Men att hitta barer med exceptionellt bra cocktails och i en trevlig miljö är desto svårare. Vi har listat några utav våra favoriter i staden.

Tales & Spirits

Foto: Tales & Spirit De kritikerrosade Tales & Spirits ligger nära NH Collection Barbizon Palace och hamnar regelbundet på listor av världens 50 bästa barer. Här kan du njuta av läckra cocktails i en mysig, avslappnad miljö med personlig service. Presentationen av cocktails är lekfull och lämnar ett minne du sällan glömmer. Vad sägs om en cocktail i uggla-formade koppar eller i en antik tekanna?

Pulitzers Bar

Foto: Pulitzer Hotellet Pulitzers glamorösa bar är ett måste när man besöker Amsterdam. Denna tidlösa hotellbar strävar efter att återskapa klassiska drycker med en modern tvist i en elegant miljö. Beställ din drink vid den gyllene baren och se när bartendern i den vita skjortan och flugan häller upp din klassiska martini.

W Lounge

Foto: Marriott Förutom sitt exceptionellt centrala läge rätt bredvid Dam Square, är W Lounge en av Amsterdams lyxigaste och trendigaste takterrass barer. Härifrån kan du dricka fantastiska cocktails medan du njuter av den otroliga utsikten över Amsterdam. Anländ vid solnedgången och upplev stadens skarpa förvandling mellan dag och natt på nära håll.

The Flying Dutchman

Foto: Flying Dutchman Cocktails Denna intima cocktailbar, beläget i hjärtat av Amsterdam, serverar klassiska drinkar som skapades för flera generationer sedan i en härlig miljö. Personalen är lika bra på att dela med sig berättelser av din cocktails historia såsom de är på att skaka den. Genom åren har baren mottagit flertalet internationella utmärkelser och är allmänt sedd som en av Amsterdams främsta cocktail barer.

More from BusinessClass.com