American Airlines går i spetsen med nya necessärer

25. Apr 2019
by BusinessClass

American Airlines har inlett ett samarbete med ledande livsstils- och hudvårdsbolag för att ta fram nya och förbättrade necessärer. Detta års utgåva har skräddarsytts med tanke på första- och affärsklass resenärernas behov.

Necessärerna är utformade i samarbete med This is Ground, Athletic Propulsion Labs och STATE Bags med produkter från  Allies of Skin, Zenology och Baxter of California. Kulörerna och produkterna roteras beroende på kabinklass, varje necessär innehåller dock det nödvändiga: ögonmask, en tandborste och tandkräm.

Internationell Flagship First och affärsklass

Väskan är utformad av det välkända firman This is Ground med sina läderaccesoarer. Den innehåller hudvårdsprodukter från Allies of Skin. Den roteras i ett antal olika utföranden och kulörer.

Transkontinental Flagship First och affärsklass

Väskan är utformad av det Los Angeles-baserade skomärket Athletic Propulsion Labs och innehåller hudvårdsprodukter från Zenology,en extar stor ögonmask, FlyFit återfuktningspaket och öronproppar.

Internationell Premium Economy

STATE Bags, ett företag som ger tillbaka delar av sin vinst till samhället, har skapat en välgjord produkt. Den innehåller hudvårdsprodukter från Baxter of California och roteras i två olika kulörer. ”American har alltid sökt nya sätt att innovera och skapa en bättre och avkopplande reseupplevelse för våra resenärer, särskilt på långa linjer. ” säger Janelle Anderson, operativ marknadschef för global försäljning. ”De nyheter vi har introducerat med necessärerna detta år är är framtagna efter återkoppling från våra kunder. Vårt mål är att skapa en upplyftande och avkopplande flygning och med hjälp av våra nya necessärer och är en spännande del i detta koncept och upplevelse över lag. Vi är exalterade över att ha dessa märken och ge våra passagerare en fräsch och modern kollektion av produkter.” Till dags dato har flygbolaget investerat i sin ombordprodukt med fler säten som går att fälla ut helt (fully flat), internationell WiFi, IFE, live-strömmande TV och mer hälsosamma mat- och dryckesval. Denna investering inkluderar även servering i bolagets lounger, Flagship First Dining, på John F. Kennedy New York (JFK), Los Angeles International Airport (LAX), Miami International Airport (MIA) och O’Hare International Airport (ORD) i Chicago. Ytterligare en flygplats kommer inom kort få Flagship Firt Dining; Dallas Forth Worth International Airport (DFW).

More from BusinessClass.com