Air New Zealand lanserar resor till hemliga destinationer

30. Oct 2020
by BusinessClass

Det nya zeeländska flygbolaget satsar på att en känsla av mysterium kommer att locka resenärer tillbaka i dessa tider.

Nya Zealand är ett av få länder i världen som har lyckats hålla bort Coronaviruset från sina gränser och återgått till det «nya normala». Men medan inrikesresor har varit tillåtna sedan juni i år, så har landets gränser varit stängda för nästan alla besökare. I ett steg att uppmuntra lokalbefolkningen till att resa inrikes hoppas Air New Zealand att svaret ligger i deras återlanserade «mystery breaks» semesterpaket – ett paket där passagerarna inte vet vart de är på väg förrän två dagar före avgång.

I detta paket betalar resenärer en fast avgift för att boka ett helt semesterpaket, väljer ett datum och en plats som de inte vill besöka – resten tas hand om flygbolaget. I nuläget flyger flygbolaget till 20 destinationer runtomkring Nya Zealand, däribland Auckland och Gisborne på Norra Ön, och Timaru på den Södra ön.

Priset är från $599 NZD (motsvarande 3.500 SEK) per person och det går att välja paket mellan tre olika nivåer: Great, Deluxe eller Luxury. Alla paket inkluderar flygningen, boende på ett Accor Hotell med frukost inkluderat och hotelltransfer eller hyrbil ifrån Avis. Den nya lanserade luxury paketet är det mest exklusivaste och inkluderar bland annat ett 5-stjärnigt boende inklusive frukost och middag, samt en premium hyrbil ifrån Avis.

More from BusinessClass.com