Air France erbjuder en ny signaturdrink för resenärer i affärsklass

9. Apr 2019
by BusinessClass

Air France erbjuder sina resenärer i affärsklass möjligheten att prova en cocktail skapad i samarbete med Hotel Lancaster i Paris. Speciellt framtagen av bartendern på detta legendariska femstjärniga hotell kommer denna exklusive kreation erbjudas som aperitif ombord flygbolagets långlinjenät.

En veritabel designerdrink, denna cocktail byts ut varje halvår så den står i samklang me årstidernas rytm; vår - sommar, höst - vinter. Den består av två viktiga komponenter: förstklassiga franska ingredienser och toppad med champagne.

Den första utgåvan vår/sommar 2019 har bartendern på Hotel Lancaster i Paris inspirerats av sina minnen från barndomen i södra Frankrike. Denna cocktail sprudlar av körsbärs- och limetoner med Marie Brizard rosmarinlikör och juice av vit persika. Med en djärv kombination av mörk Saint-Jamesrom med sin varma arom och en touch av champagne. Tillsammans med Hotel Lancaster i Paris, ett stenkast från paradgatan Champs-Elysées, har Air France en idé om stil av franskt resande. Detta inledande samarbete har resulterat i denna gemensamma vision. Sedan juli 2018 har flygbolaget erbjudit sina resenärer i affärsklass ett urval av speciellt framtagna cocktails i loungen i Terminal 2E, Hall L. Bartendern på Hotel Lancaster har tagit fram “Un air de Paris” speciellt för Air france och månadens cocktail för en viss destination samt en specialmocktail.

More from BusinessClass.com